RELLEU A LA PREMIER LEAGUE

Mourinho, nou entrenador del Tottenham en substitució de Pochettino

El tècnic portuguès firma contracte amb el club britànic fins al 30 de juny del 2023

FILE PHOTO: Jose Mourinho is driven away from his accommodation after leaving his job as Manchester United’s manager, in Manchester, Britain, December 18, 2018. REUTERS/Phil Noble/File Photo

FILE PHOTO: Jose Mourinho is driven away from his accommodation after leaving his job as Manchester United’s manager, in Manchester, Britain, December 18, 2018. REUTERS/Phil Noble/File Photo / Phil Noble (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El portuguès José Mourinho és el nou entrenador del Tottenham, segons ha anunciat aquest dimecres el club britànic en un comunicat. Mourinho arriba per substituir l’argentí Mauricio Pochettino, destituït la vigília pels mals resultats de l’equip en el que va de temporada de la Premier.

Mourinho, que després de passar pel Chelsea i el Manchester United té àmplia experiència en la Premier, ha firmat un contracte fins a la temporada 2022-2023.  El tècnic s’ha declarat «emocionat» d’unir-se a un club «amb una gran herència i seguidors tan apassionats». «La qualitat tant a l’equip com a l’acadèmia m’entusiasma. Treballar amb aquests jugadors és el que m’ha atret».

«Estem encantats d’anunciar el nomenament de José Mourinho com a nou director tècnic», assenyala el comunicat del Tottenham, que enalteix les fites de l’exentrenador del Reial Madrid: «José és un dels entrenadors més existosos del món, amb 25 títols d’alt nivell guanyats. És conegut per la seva destresa tàctica i és un dels únics tres entrenadors que ha obtingut la Champions amb dos clubs diferents, el Porto el 2004 i l’Inter de Milà el 2010. També va ser tres vegades campió de la Premier amb el Chelsea».

Notícies relacionades

El president del club, Daniel Levy, ha remarcat que Mourinho «té gran experiència, pot inspirar els equips i és un gran tàctic. Creiem que portarà energia i fe al vestidor».

Mourinho es trobarà un Tottenham que està a 11 punts dels llocs que donen accés a la pròxima edició de la Lliga de Campions. Només ha guanyat un partit dels últims vuit de la Premier.

Temes:

Jose Mourinho