futbolista destacat

Marí, un espanyol a la final de la Copa Libertadores

El defensa valencià va ser l'autor d'un dels gols en la golejada per 5-0 amb què el Flamengo va eliminar el Gremio i es va classificar per al partit clau del torneig sud-americà davant del River

zentauroepp50548708 soccer football   copa libertadores   semi final   second le191024101747

zentauroepp50548708 soccer football copa libertadores semi final second le191024101747 / SERGIO MORAES

2
Es llegeix en minuts

El defensa Pablo Marí, autor d’un dels gols amb què el Flamengo es va imposar dimecres per 5-0 al també brasiler Gremio i va garantir una quota a la final de la Copa Libertadores, va dir que estava orgullós de ser el primer espanyol en disputar la final de la competició sud-americana més important.

«Crec que avui és un gran dia per al futbol, per al Flamengo i per a mi. Un dia molt especial, amb gol inclòs en el partit i amb vista que d’aquí a un mes, crec, seré el primer espanyol en disputar una final de la Libertadores», va afirmar Marí després de la victòria del conjunt carioca.

L’espanyol va ser un dels jugadors més destacats del club més popular del Brasil en una golejada que va classificar el Flamengo a la final de la Libertadores, en la qual jugarà en partit únic el 23 de novembre a Santiago de Xile al River Plate, que dimarts va eliminar el també argentí Boca Juniors.

«És increïble»

«Per a mi és increïble venir aquí i en quatre mesos fer tot això, així que estic molt il·lusionat, amb moltíssimes ganes, molt orgullós de tot el treball que porto dels anys anteriors. Una abraçada molt forta a tot el meu país, que sé que hi ha molta gent que em segueix», va assegurar el futbolista. Sobre el gol que va anotar en la semifinal davant el Gremio, el tercer des que va arribar al Flamengo, el jugador espanyol va dir que estava molt content perquè anotar un gol en una semifinal de la Libertadores és una cosa que no oblidarà en tota la seva vida.

 

Notícies relacionades

A Marí encara li queden tres any i mig de contracte amb el Flamengo i ara per ara no té pensat sortir del Brasil. Nascut fa 26 anys a la localitat valenciana d’Almussafes es va formar futbolísticament amb el Mallorca, club amb què va debutar el 2011 per convertir-se a partir de llavors en un rodamon de la pilota. Va ser fitxat pel Nàstic, on es va convertir en peça clau l’‘onze’ titular. Pep Guardiola se’l va portar al Manchester City, tot i que de seguida el van cedir primer al Girona, després al Breda i finalment al Deportivo. Des de terres gallegues va emigrar al Brasil per convertir-se en un dels futbolistes essencials del Flamengo.

«Em queda moltíssim i l’únic que tinc al cap és disfrutar de ser aquí, perquè és grandiós, disfrutar d’aquesta afició a casa, que és brutal. Tinc ganes de disfrutar d’això, perquè és inoblidable», va assegurar.