Li va fer una manotada

Neymar declara davant de la policia per l'agressió a un aficionat del Rennes

marcosl49610685 soccer football   ligue 1   paris st germain training   oore190901195607

marcosl49610685 soccer football ligue 1 paris st germain training oore190901195607 / CHARLES PLATIAU

1
Es llegeix en minuts
Efe

Neymar va arribar dimarts amb una mica de retard a l’entrenament del París Saint Germain (PSG) perquè abans va haver de declarar davant de la policia perl’agressió contra un aficionat del Rennes el27 d’abril després de la final de la Copa de França, va revelar «Le Parisien».

La Fiscalia de Bobigny, ciutat de la perifèria de París, dirigeix les investigacions per aquest incident, que va tenir lloc davant de les càmeres quan l’estrella brasilera pujava per la grada cap a la llotja amb la resta dels jugadors del PSG per rebre la copa.

Un seguidor del Rennes insultava els futbolistes del club de la capital francesa conforme passaven pel seu costat i Neymar es va parar un moment i li va contestar amb una manotada a la cara.

Notícies relacionades

A finals d’agost, aquest home de 29 anys identificat com Nelson, va donar la seva versió davant de la Brigada de Repressió de la Delinqüència contra les Persones.

Neymar va ser sancionat amb una suspensió de tres partits i dos més en cas de reincidència. L’aficionat va presentar una denúncia davant de la justícia a l’agost.

Temes:

Justícia Neymar