11 d’ag 2020

Anar al contingut

Li va fer una manotada

Neymar declara davant de la policia per l'agressió a un aficionat del Rennes

Efe

Neymar declara davant de la policia per l'agressió a un aficionat del Rennes

CHARLES PLATIAU

Neymar va arribar dimarts amb una mica de retard a l’entrenament del París Saint Germain (PSG) perquè abans va haver de declarar davant de la policia per l’agressió contra un aficionat del Rennes el 27 d’abril després de la final de la Copa de França, va revelar «Le Parisien».

La Fiscalia de Bobigny, ciutat de la perifèria de París, dirigeix les investigacions per aquest incident, que va tenir lloc davant de les càmeres quan l’estrella brasilera pujava per la grada cap a la llotja amb la resta dels jugadors del PSG per rebre la copa.

Un seguidor del Rennes insultava els futbolistes del club de la capital francesa conforme passaven pel seu costat i Neymar es va parar un moment i li va contestar amb una manotada a la cara.

A finals d’agost, aquest home de 29 anys identificat com Nelson, va donar la seva versió davant de la Brigada de Repressió de la Delinqüència contra les Persones.

Neymar va ser sancionat amb una suspensió de tres partits i dos més en cas de reincidència. L’aficionat va presentar una denúncia davant de la justícia a l’agost.