Anar al contingut

fidelitat a Segona

El Girona bat el seu rècord amb 9.501 abonats

Jordi Danés

El Girona bat el seu rècord amb 9.501 abonats

El Girona tindrà més abonats a Segona A que en els seus dos anteriors anys a Primera Divisió. L’afició no ha donat l’esquena a l’equip després del descens i el club ha anunciat aquest dilluns que tanca l’aixeta de les noves altes en els 9.501, una més que en les temporades dels blanc-i-vermells en l’elit.

“Sabíem que la gent continuaria enganxada amb l’equip, però no a aquests nivells. La resposta ha sigut espectacular”, ha recalcat el president, Delfí Geli, després d’haver assolit, divendres passat, la xifra de 9.300. Després que 8.650 abonats (dels 9.500 de la passada temporada) renovessin el carnet i de sumar a la família del Girona 650 aficionats que estaven en llista d’espera, el club va comunicar que encara tenia marge per a 200 noves altes fins a arribar als 9.501. 

Ha obert la inscripció aquest dilluns al matí i a primera hora de la tarda s’ha arribat a la xifra màgica.
El rècord d’abonats s’ha produït després de la decisió del club de treure més de 3.000 seients (les grades retràctils dels gols nord i sud de l’estadi) i deixar la capacitat per a 11.200 espectadors.

“No hi haurà problema d’espai. Tothom tindrà lloc a Montilivi”, ha afegit Geli. De fet, l’any passat la mitjana d’espectadors va ser de 10.500 per partit. Que Montilivi registri ara grans entrades o regulars dependrà, per descomptat, de si els abonats tenen els dies de partit l’excel·lent resposta que han tingut a l’hora de renovar el seu abonament.
 
 

Temes: Girona FC