futbolista veterà

Aduriz comunica que afronta l'última temporada

El davanter blanc-i-vermell complirà 39 anys al febrer

MOS53. MOSCÚ (RUSIA), 15/02/2018.- El delantero español Aritz Aduriz del Athletic de Bilbao celebra tras marcar el 0-1 ante el Spartak de Moscú durante su encuentro de dieciseisavos de final de la Liga Europa disputado en Moscú, Rusia, hoy, 15 de febrero de 2018. EFE/ Maxim Shipenkov

MOS53. MOSCÚ (RUSIA), 15/02/2018.- El delantero español Aritz Aduriz del Athletic de Bilbao celebra tras marcar el 0-1 ante el Spartak de Moscú durante su encuentro de dieciseisavos de final de la Liga Europa disputado en Moscú, Rusia, hoy, 15 de febrero de 2018. EFE/ Maxim Shipenkov / MAXIM SHIPENKOV (EFE)

1
Es llegeix en minuts

L’ariet internacional de l’Athletic Club, Aritz Aduriz, ha avançat aquest divendres a Lezama que la temporada 2019-2020, durant la qual complirà 39 anys, l’11 de febrer, serà el seu últim exercici "com a professional". "Abans que comencem amb les preguntes, volia comunicar que aquest any serà el meu últim any com a professional, que deixaré el futbol quan acabi aquesta temporada", ha dit el davanter donostiarra a l’iniciar una compareixença davant els mitjans.

"Em fa especial il·lusió poder deixar-ho en l’Athletic", ha assegurat un Aduriz que considera que "dir-ho ara", que es retira al final d’aquest curs, "és evitar les distraccions alienes, que tots ens puguem centrar en l’equip i en els objectius, que és el que importa". El golejador blanc-i-vermell espera poder "acabar l’any amb una cosa molt bonica i oferir-la als aficionats". "Tant de bo així sigui", ha reiterat.