Per l'esquena

Assassinat d'un tret al cap un dels líders dels ultra del Lazio de Roma

Diabolik, vinculat al narcotràfic, era conegut també pels seus missatges antisemites i misògins

Rome (Italy), 07/08/2019.- Forensic experts investigate the site next to the covered remains of Fabrizio Piscitelli (C), known as ’Diabolik’, the leader of Lazio Ultras football hooligan group, at the Aqueduct park in Rome, Italy, 07 August 2019 (issued 08 August 2019). According to initial information, Fabrizio Piscitelli has been shot dead by a single shot fired from close range to the head. (Incendio, Italia, Roma) EFE/EPA/RAFFAELE VERDERESE

Rome (Italy), 07/08/2019.- Forensic experts investigate the site next to the covered remains of Fabrizio Piscitelli (C), known as ’Diabolik’, the leader of Lazio Ultras football hooligan group, at the Aqueduct park in Rome, Italy, 07 August 2019 (issued 08 August 2019). According to initial information, Fabrizio Piscitelli has been shot dead by a single shot fired from close range to the head. (Incendio, Italia, Roma) EFE/EPA/RAFFAELE VERDERESE / RAFFAELE VERDERESE (EFE)

1
Es llegeix en minuts
Efe

Fabrizio Piscitelli, més conegut com a ‘Diabolik’, un dels caps més importants dels ultra de l’equip de futbol italià Lazio, va ser assassinat dimecres d’un tret al cap a Roma, van informar els mitjans italians.

Segons la primera reconstrucció dels fets, Piscitelli va ser assassinat entorn de les 19.00, hora local (17.00 GMT), quan es trobava assegut en un banc del parc dels Aqüeductes, situat a la perifèria sud-est de la capital.

Els mitjans italians expliquen que Piscitelli va rebre un tret per l’esquena al cap, a l’altura de l’orella esquerra, i que va ser un testimoni qui va avisar la Policia, que immediatament va acordonar la zona.

Drogues i corrupció

De moment es desconeix la identitat de l’agressor i les autoritats italianes han obert una investigació per aclarir els fets, que no va dirigida ara per ara contra ningú en concret.

Notícies relacionades

Piscitelli, de 53 anys, va ser investigat en el passat per tenir vincles amb el narcotràfic i fins i tot va ser relacionat amb el cas de corrupció conegut com a ‘Màfia Capital’, una xarxa criminal que operava en l’àmbit empresarial i polític de Roma i que es va destapar el 2014.

‘Diabolik’ era conegut també pels seus missatges antisemites i misògins, ja que entre altres coses defensava la necessitat d’impedir la participació de les dones en el futbol.