Pedro: "Això de De Gea no ens desestabilitzarà"

Els jugadors de la selecció recolzen el porter del United, a qui veuen "tranquil" malgrat l'escàndol d'assetjament sexual

Pedro: "Això de De Gea no ens desestabilitzarà"

EFE / JUANJO MARTÍN

1
Es llegeix en minuts
MARCOS LÓPEZ / SAINT-MARTIN-DE-RÉ (enviat especial)

"Tots sabem el que va passar, però no ens afecta. L'harmonia que hi ha al vestidor és molt bona, estem tots connectats i units". Pedro Rodríguez, el davanter del Chelsea, està convençut que l'escàndol d'assetjament sexual en què està involucrat el porter del Manchester United juntament amb Iker Muniaín, el jugador de l'Athletic, no calarà en la selecció espanyola, que debuta dilluns a Tolosa davant la República Txeca (15.00 hores). "David està bé, tranquil. No ens desestabilitzarà", ha dit l'exdavanter del Barcelona.

Pedro Rodríguez

JUGADOR D'ESPANYA

És veritat que no arriba en un bon moment, però David està molt tranquil, amb el cap molt fred. És un gran professional"

Notícies relacionades

"L'ambient és fenomenal en la concentració, tots teníem ganes que comencés el 'jaleo", ha subratllat Mikel Sanjosé, el futbolista de l'Athletic, que ha explicat que no havia parlat amb Muniain, el seu company a San Mamés. El "jaleo" era el partit inaugural de l'Eurocopa amb el triomf de França que la selecció espanyola va veure per televisió des de l'illa de Ré. "No he parlat amb Iker, que va expressar la seva opinió en un comunicat a les xarxes socials, i David va donar les seves explicacions. No tinc res a dir", ha afegit San José.

"És veritat que no arriba en un bon moment, però David està molt tranquil, amb el cap molt fred, és un gran professional”, ha sentenciat Pedro.