Deusto Business School

Estratègia empresarial internacional

El màster de l’escola aprofundeix en les característiques dels diferents mercats

Estratègia empresarial internacional
2
Es llegeix en minuts

El Master International Business, que ofereix la Deusto Business School, es configura com un programa de gestió internacional de negocis que s’imparteix des de l’any 2013. Amb una participació d’un 60% d’estudiants internacionals i impartit íntegrament en anglès, aquest màster està especialment dissenyat perquè les persones amb formació en ADE (o titulacions amb un mínim de 60 ECTS en l’àrea de gestió d’empreses) puguin especialitzar-se en la gestió internacional avançada de les empreses. A més, proporciona als participants un desenvolupament integral, des del punt de vista tècnic, humà i ètic, que els capacita per desenvolupar una carrera professional d’èxit en organitzacions amb vocació internacional i/o situades a l’estranger.

La formació s’estructura en una fase comuna inicial en què s’aprèn a abordar el procés d’internacionalització des de diferents àrees funcionals de l’empresa (màrqueting, finances...). En el mòdul Doing Business in International Markets s’ofereixen les claus de gestió empresarial en els mercats internacionals i, a partir d’aquests coneixements, s’ensenya com identificar les oportunitats de negoci. Aquesta matèria inclou com a novetat per al curs 2022-23 dos viatges, un al Marroc i un altre a la Xina, amb els quals es tindrà l’oportunitat d’adquirir coneixements in situ de primera mà visitant diferents empreses instal·lades als dos països. 

El programa inclou crèdits optatius amb què es podrà elegir entre estendre el període obligatori de pràctiques internacionalitzades, fer una estada internacional en alguna de les universitats sòcies de la Deusto Business School o dur a terme un itinerari d’aprofundiment en ‘digital business’ o competitivitat i innovació. 

Centre acreditat

Notícies relacionades

Aquesta escola disposa d’un departament de carreres professionals que ajuda tots els participants a millorar el seu perfil professional i a gestionar les seves pràctiques. També compta amb la xarxa Deusto Business Alumni, que aquest any compleix 100 anys, amb més de 15.000 professionals que exerceixen la seva tasca a Espanya i a l’estranger, en càrrecs rellevants d’empreses. La pertinença a aquesta xarxa dona avantatges destacats i l’accés a un ventall de serveis relacionats amb la gestió d’ofertes professionals, formació contínua i contactes entre membres. Cal recordar que aquest centre va entrar l’any passat en la llista de millors escoles del món al rebre les acreditacions d’AACSB i AMBA. Només el 2% de les escoles de negocis de tot el món estan acreditades per AMBA i el 6% per AACSB. 

Una dada destacada és que els alumnes tenen l’oportunitat de fer pràctiques a jornada completa, preferentment en organitzacions amb vocació internacional i/o situades a l’estranger.