Centre adscrit a la Pompeu Fabra

El TecnoCampus, present en la gran cita de la promoció universitària

Del 16 al 20 de març, el TecnoCampus participa en el Saló de l’Ensenyament, que, després de la suspensió dels dos últims anys –el 2020 i el 2021– per la pandèmia, torna al recinte de Fira de Barcelona de Montjuïc

El TecnoCampus, present en la gran cita de la promoció universitària
1
Es llegeix en minuts

El TecnoCampus tindrà un estand propi en aquesta edició del Saló de l’Ensenyament, situat a la zona on hi ha l’estand de la Universitat Pompeu Fabra, a què està adscrit.

L’oferta de graus per al curs 2021-2022 es manté estable respecte altres anys, i es distribueix en els àmbits de la tecnologia, l’empresa i la salut. Són 17 graus i dobles graus –més algunes simultaneïtats d’estudi– enfocats al mercat de treball, amb alts índexs d’inserció laboral, i que posen l’èmfasi en la internacionalització –amb convenis amb 119 universitats estrangeres– i l’emprenedoria, amb programes pensats per posar en marxa idees de negoci que sorgeixin a les aules, en especial en els treballs de final de grau.

Els estudis de l’àmbit de la tecnologia inclouen les enginyeries industrials –mecànica, electrònica i organització industrial–, així com els graus d’enginyeria informàtica, audiovisuals i videojocs, amb l’opció de cursar una doble titulació d’informàtica i videojocs i diverses simultaneïtats d’estudis. En l’àmbit de l’empresa, Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació (AdE), amb opció de cursar-la en anglès; Màrqueting Digital; Logística i Negocis Marítims; i les dobles titulacions de Turisme i AdE i AdE i Màrqueting Digital. Mentre que pel que fa al sector de la salut, es poden cursar els graus d’Infermeria, Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE), Fisioteràpia i la doble titulació de Fisioteràpia i CAFE.

Portes obertes el 7 de maig

Notícies relacionades

Al Saló de l’Ensenyament treballaran com assessors una trentena d’estudiants que cursen els graus del TecnoCampus, de manera que podran oferir el testimoni de la seva experiència. Els coordinadors de les diferents titulacions seran els responsables de les sessions informatives de cada grau que es portaran a terme el 7 de maig, en la Jornada de Portes Obertes del TecnoCampus per a futurs estudiants de grau. El TecnoCampus ha creat una pàgina web que agrupa tota la informació d’interès dirigida a futurs estudiants de grau, des del calendari de la preinscripció universitària, l’oferta de sessions informatives i el sistema de beques i ajudes.

La Jornada de Portes Obertes és un esdeveniment únic, pensat perquè l’estudiant conegui de primera mà, amb ajuda d’estudiants i professors del campus, les instal·lacions del TecnoCampus. A més, oferirem un ampli ventall de sessions informatives en sessions de matí i tarda, totes el dissabte 7 de maig.