CURSOS

Escola de Disseny Web Estratègic, claus per emprendre un negoci digital

Es tracta de la primera escola en aquesta modalitat en parla hispana i, a més, totalment ‘online’

Escola de Disseny Web Estratègic, claus per emprendre un negoci digital
2
Es llegeix en minuts

En ple segle XXI, un dels passos més importants a l’hora d’emprendre un negoci és constituir un espai digital a través del qual poder arribar al consumidor. Una pàgina web. No obstant, i per moltes eines que hi hagi al mercat, les estratègies i el coneixement en màrqueting digital són clau per rendibilitzar al màxim un negoci. Per això és essencial el disseny web estratègic. Amb l’objectiu de formar nous professionals especialitzats en aquest sector, neix l’Escola de Disseny Web Estratègic, la primera escola d’aquesta modalitat de parla hispana i, a més, totalment ‘online’.

Un dels factors més rellevants d’aquest centre és que els seus alumnes no necessiten tenir coneixements en programació. I és que el propòsit de l’escola no és ensenyar a fer webs, sinó convertir els seus alumnes en dissenyadors web capaços de muntar el seu propi negoci per viure d’això. En aquesta línia, des de l’escola asseguren que els seus estudiants podran «aprendre un sistema basat en la nostra experiència oferint serveis 100% enfocats a crear un negoci senzill, sense complicacions i a l’abast de qualsevol». 

Aquests estudis estan pensats per a persones que volen fer un canvi en la seva vida laboral i busquen aprofitar la seva creativitat per monetitzar-la. Persones amb ganes d’aprendre a utilitzar les noves tecnologies i treure el màxim partit de les eines digitals. Persones que volen emprendre però encara no tenen ni el coneixement ni la capacitat per fer-ho. 

Notícies relacionades

A través del disseny web estratègic, els alumnes descobriran altres eines de màrqueting digital com els ‘funnels’ o embuts, és a dir els diferents passos que ha de seguir un usuari amb tal de complir un objectiu determinat dins del lloc web, ja sigui un registre o una compra. A més, al llarg del curs, els estudiants no només adquiriran tota la part tècnica, sinó que també aprendran estratègies de captació i venda, gestió de clients i processos. És a dir, que obtindran les habilitats necessàries per ser dissenyadors de web estratègics i per muntar el seu propi negoci i viure d’això. 

Es tracta d’una oportunitat per emprendre i deixar de dependre d’altres empreses. De fet, tal com expliquen els fundadors de l’escola, Maca i Iago, «fa anys que som al capdavant del nostre estudi IdeandoAzul i ens hem obsessionat no només a aconseguir clients, sinó a generar un sistema que ens permeti ser lliures mentre gestionem un negoci amb futur». A més, per facilitar l’aprenentatge dels alumnes, l’escola ofereix els seus cursos de manera 100% ‘online’ i els porta a terme d’una manera molt pràctica, ensenyant des de l’experiència i no únicament des de la teoria, adaptant-se constantment als canvis i a l’evolució del sector. I és que, en plena revolució digital, cursos com aquest adopten una importància crucial.