EDUCACIÓ DIGITAL

L'Institut Tecnològic Telefónica treu un títol propi en 'big data'

El curs serà en format presencial, tindrà una durada de sis mesos i començarà el gener del 2019

Els estudis se centren en una de les àrees que presenten un millor futur en el mercat laboral

big-data-web

big-data-web

2
Es llegeix en minuts
J. M. / BARCELONA

L’Institut Tecnològic Telefónica, una iniciativa de Telefónica Educació Digital per fomentar la formació professional i impulsar les noves professions digitals, treu un títol propi en 'big data', especialment dissenyat perquè els alumnes adquireixin les competències i coneixements necessaris d’una de les especialitats tècniques més demandades i amb més futur almercat laboral.

“Qualsevol companyia maneja milions i milions de dades. El 'big data' permet identificar solucions o tendències i, fins i tot, noves oportunitats. Cada vegada més es necessiten professionals formats en aquestes disciplines. Per això, des de Telefónica apostem per una formació de qualitat i innovadora”,destaca Carolina Jeux, CEO Telefónica Educació Digital.

Aquest curs serà presencial i tindrà una durada de sis mesos començant el gener de 2019. Els alumnes aprendran a realitzar algoritmes, tant per a programació estructurada com orientada a objectes; coneixeran i aplicaran Python, així com la computació paral·lela i distribuïda, les bases de dades NoSQL i les seves diferents tipologies; i, per descomptat, coneixeran les múltiples aplicacions que ja s’estan realitzant amb 'big data' així com els seus models d’emmagatzemament i programació com els sistemes de processament.

Metodologia ABP

Tot això, sota la metodologia d’aprenentatge basat en projectes amb una estructura modular enfocada a l’adquisició de competències tècniques i habilitats 'soft' de manera progressiva, amb tres principis: pràcticacol·laboració i autonomia. Així, cadascun dels alumnes dissenyarà una solució 'big data' d’una casuística determinada, fet que els aportarà coneixement i pràctica per poder manejar grans volums d’informació que els permetran prendre millors decisions o, fins i tot, millorar els processos de les organitzacions o àrees en què desenvolupin la seva carrera professional.

L’horari serà de dilluns a dijous de 19.00 a 22.00 hores

El curs està dissenyat per a un ampli espectre d’alumnat, des de professionals en actiu tot i que sense base tecnològica fins a professionals tecnològics les funcions dels quals no estan relacionades amb l’anàlisi de dades ni amb l’arquitectura de la informació. També està pensat per a acabats de titular en branques de coneixement com araCiències de la ComputacióMatemàtiquesEstadística i Direcció d’Empreses.

Notícies relacionades

L’horari serà de dilluns a dijous de 19.00 a 22.00 hores. Una vegada matriculat i iniciat el curs, l’alumne accedirà al Campus Virtual de l’Institut Tecnològic Telefónica, on tindrà tot el material necessari per a la seva formació, així com el fòrum, un espai on compartir les seves experiències.

Per optar a una de les places ofertes, només cal accedir a la web institutotecnologico.telefonica.com, realitzar el test de nivell i formalitzar la matrícula abans del 12 de gener.

Solucions integrals d’aprenentatge 'online'

<font face="PTSerif-Bold"><b>Telefónica Educació Digital</b></font> és la companyia del <strong>Grupo Telefónica</strong> especialitzada a oferir <strong>solucions integrals d’aprenentatge 'online'</strong> per a l’educació i la formació. Compta amb 600 professionals de l’educació digital a cinc països <strong>–Espanya, Brasil, Colòmbia, Perú i Xile–</strong> i més de <strong>300 clients</strong> distribuïts a <strong>Europa, els Estats Units i Llatinoamèrica</strong>. Dona formació a quatre milions d’alumnes de diferents plataformes i disposa d’una <strong>factoria de continguts</strong> amb més de 40.000 hores a l’any de producció.