EDUCACIÓ DIGITAL

L'Institut Tecnològic Telefónica treu un títol propi en 'big data'

El curs serà en format presencial, tindrà una durada de sis mesos i començarà el gener del 2019

Els estudis se centren en una de les àrees que presenten un millor futur en el mercat laboral

L'Institut Tecnològic Telefónica treu un títol propi en 'big data'
2
Es llegeix en minuts
J. M. / BARCELONA

L’Institut Tecnològic Telefónica, una iniciativa de Telefónica Educació Digital per fomentar la formació professional i impulsar les noves professions digitals, treu un títol propi en 'big data', especialment dissenyat perquè els alumnes adquireixin les competències i coneixements necessaris d’una de les especialitats tècniques més demandades i amb més futur almercat laboral.

“Qualsevol companyia maneja milions i milions de dades. El 'big data' permet identificar solucions o tendències i, fins i tot, noves oportunitats. Cada vegada més es necessiten professionals formats en aquestes disciplines. Per això, des de Telefónica apostem per una formació de qualitat i innovadora”,destaca Carolina Jeux, CEO Telefónica Educació Digital.

Aquest curs serà presencial i tindrà una durada de sis mesos començant el gener de 2019. Els alumnes aprendran a realitzar algoritmes, tant per a programació estructurada com orientada a objectes; coneixeran i aplicaran Python, així com la computació paral·lela i distribuïda, les bases de dades NoSQL i les seves diferents tipologies; i, per descomptat, coneixeran les múltiples aplicacions que ja s’estan realitzant amb 'big data' així com els seus models d’emmagatzemament i programació com els sistemes de processament.

Metodologia ABP

Tot això, sota la metodologia d’aprenentatge basat en projectes amb una estructura modular enfocada a l’adquisició de competències tècniques i habilitats 'soft' de manera progressiva, amb tres principis: pràcticacol·laboració i autonomia. Així, cadascun dels alumnes dissenyarà una solució 'big data' d’una casuística determinada, fet que els aportarà coneixement i pràctica per poder manejar grans volums d’informació que els permetran prendre millors decisions o, fins i tot, millorar els processos de les organitzacions o àrees en què desenvolupin la seva carrera professional.

L’horari serà de dilluns a dijous de 19.00 a 22.00 hores

El curs està dissenyat per a un ampli espectre d’alumnat, des de professionals en actiu tot i que sense base tecnològica fins a professionals tecnològics les funcions dels quals no estan relacionades amb l’anàlisi de dades ni amb l’arquitectura de la informació. També està pensat per a acabats de titular en branques de coneixement com araCiències de la ComputacióMatemàtiquesEstadística i Direcció d’Empreses.

Notícies relacionades

L’horari serà de dilluns a dijous de 19.00 a 22.00 hores. Una vegada matriculat i iniciat el curs, l’alumne accedirà al Campus Virtual de l’Institut Tecnològic Telefónica, on tindrà tot el material necessari per a la seva formació, així com el fòrum, un espai on compartir les seves experiències.

Per optar a una de les places ofertes, només cal accedir a la web institutotecnologico.telefonica.com, realitzar el test de nivell i formalitzar la matrícula abans del 12 de gener.

Solucions integrals d’aprenentatge 'online'

<font face="PTSerif-Bold"><b>Telefónica Educació Digital</b></font> és la companyia del <strong>Grupo Telefónica</strong> especialitzada a oferir <strong>solucions integrals d’aprenentatge 'online'</strong> per a l’educació i la formació. Compta amb 600 professionals de l’educació digital a cinc països <strong>–Espanya, Brasil, Colòmbia, Perú i Xile–</strong> i més de <strong>300 clients</strong> distribuïts a <strong>Europa, els Estats Units i Llatinoamèrica</strong>. Dona formació a quatre milions d’alumnes de diferents plataformes i disposa d’una <strong>factoria de continguts</strong> amb més de 40.000 hores a l’any de producció.