Un empleat d’Iberia té aquest gest amb un nen a l’aeroport i tothom l’aplaudeix | Vídeo

Alejandro Martínez

1
Es llegeix en minuts

Abans d’agafar un avió i arribar a la porta d’embarcament, hem de seguir uns passos que, la majoria de les vegades, suposen un gran temps d’espera. Primer realitzar el ‘check-in’, és a dir, facturar l’equipatge –si és necessari– i obtenir les targetes d’embarcament, passar per la inspecció de seguretat, creuar el control d’estrangeria o immigració (si el teu vol és internacional) i buscar la teva sala d’abordatge. Un procés que per a aquells adults que hi estan acostumats pot resultar del més senzill, però que per als nens pot ser una tasca molt pesada.

A través de Youtube, s’ha fet viral un vídeo en el qual un treballador de la companyia Iberia ha tingut un detall amb un nen que estava trist esperant que els seus pares facturessin la maleta.

Al petit, que es diu Willie, li va canviar la cara quan l’empleat li va deixar accedir al taulell i realitzar, amb ell, el procés d’etiquetatge de l’equipatge.

Notícies relacionades

La publicació va ser compartida el dia 16 per la ‘influencer’ Nohewi, que comparteix ‘vlogs’ diaris amb la seva família a través de Youtube. El seu marit, els seus dos fills i ella es van mudar d’Espanya al sud de Florida (EUA), i des d’allà publica les seves experiències.

El vídeo acumula en tot just dos dies més de 29 milions de visualitzacions, i molts usuaris han aplaudit l’acte de l’empleat: «No soc gaire fan d’Iberia, però sí que soc fan de molts dels seus treballadors, per com han reaccionat o actuat en diferents situacions que he viscut», assegura un dels que han reaccionat a la publicació. «¡Quin gran treballador! Amb aquests petits gestos el món aniria millor!», assegura una altra.