Futbol femení

Nova subscripció a DAZN 9,99 euros

  • DAZN i Gol retransmetran els partits de la Lliga femenina de futbol per televisió

Nova subscripció a DAZN 9,99 euros

EFE / Javier López (Efe)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El servei de ‘streaming’ DAZN ha anunciat la incorporació d’un nou pla de subscripció a 9,99 euros. Aquest nou servei que és fins i tot més barat que DAZN Esencial, entrarà en vigor aquest 16 de gener del 2023 sota el nom de DAZN Victoria i estarà enfocat al futbol femení

Contingut

Aquest pla està pensat per a tots aquells amants del futbol femení que volen donar suport i disfrutar dels grans moments que aquest esport pot arribar a oferir. Aquesta subscripció agruparà tots els drets sobre aquesta competició esportiva, incloent la Finetwork Liga F, la UEFA Women’s Champions League, a més dels millors enfrontaments de la Barclay’s FA Women’s Superleague i de la Vitality Women’s FA Cup. A part d’incloure la retransmissió i gravació dels partits, aquest pla també ofereix una sèrie de continguts addicionals que permeten a l’espectador descobrir noves històries relacionades amb les diferents competicions. 

Notícies relacionades

La incorporació d’aquest nou pla de pagament és un indici que podria arribar el final per a les retransmissions gratuïtes que ofereix Youtube dels partits de la lliga nacional femenina com la Champions League de dones.

DAZN Victoria és el quart pla que ofereix la plataforma de ‘streaming’ a Espanya:

  • DAZN Victoria (9,99 euros al mes): Ofereix la Finetwork Liga F, UEFA Women’s Champions League i alguns partits de la Barclay’s FA Women’s Superleague i de la Vitality Women’s FA Cup.

  • DAZN Esencial (12,99 euros al mes o 129,99 en pagament únic anual): tots els continguts i competicions de DAZN excepte LaLiga.

  • DAZN Total (24,99 euros al mes): totes les competicions, des de Fórmula 1, MotoGP, 5 partits de LaLiga per jornada de 35 jornades, Premier League, Turkish Airlines EuroLeague, Finetwork Liga F, UWCL, WTA, boxa... així com tots els reportatges, DAZN Originals i programes especials.

  • DAZN LaLiga (18,99 euros/mes amb subscripció anual amb pagament fraccionat o 24,99 euros al mes): només els 5 partits de LaLiga en 35 de les 38 jornades, així com tot el portafolis de produccions DAZN Originals.

Temes:

Dazn