Prova gràfica

«Misteri resolt»: un veïnat revolucionat pel robatori de peluts

Una veïna aconsegueix fer una foto al lladre i la comparteix al grup de WhatsApp

extra/13961495916_0df7b22125_o.jpg

extra/13961495916_0df7b22125_o.jpg

1
Es llegeix en minuts

Feia temps que els veïns d’un bloc de vivendes a l’Argentina es queixaven de la misteriosa desaparició de peluts. Pel que sembla, i segons el grup de WhatsApp que s’ha fet públic ( i s’ha viralitzat), un dels veïns del bloc va decidir compartir amb la resta de veïns que algú li havia sostret la seva estora: «Bon dia, veïns. Us volia preguntar si a algú li han robat l’alfombra de l’entrada del departament, perquè jo avui m’he despertat sense. Bloc 2, pis 2, departament 104».

Al cap de pocs minuts, un altre veí també va assegurar que li havia passat el mateix feia «uns tres mesos. Departament 77».

El fil de Twitter, que ha viralitzat la usuària Mart, que diu que viu a la província argentina de Tucumán –de manera que es dedueix que el robatori de peluts s’ha produït en aquesta zona, perquè comenta que la conversa té lloc «al grup de veïns»–, conclou que el lladre és el Tyson, un gos pastor alemany.

Notícies relacionades

«Ahir vaig veure una gosseta [que en realitat és un gos] baixant de l’escala amb una alfombra a la boca», diu la veïna Ivi. Però no només comenta el que va veure, sinó que aporta proves irrefutables: una foto amb el lladre in fraganti. És a dir, amb l’estora a la boca.

Mart, la usuària que ha publicitat el cas, aporta les dades del lladregot: assegura que es diu Tyson i que, malgrat la seva volença per les estores alienes, «és un rei, superbo».