Entendre-hi més

Així és Georgina Rodríguez, una Kardashian ‘made in Jaca’

  • Cristiano Ronaldo se n’anirà a l’Al-Nassr saudita l’1 de gener

Així és Georgina Rodríguez, una Kardashian ‘made in Jaca’
3
Es llegeix en minuts

Començava el Mundial, amb Cristiano Ronaldo que es convertia en el primer jugador de la història a marcar en cinc tornejos consecutius, i a Georgina Rodríguez no se la veia a Qatar, on no va arribar fins dimecres passat. A través del seu compte d’Instagram –és l’espanyola amb més seguidors, amb 39,7 milions–, animava la seva parella a continuar menjant-se el món: «Que Déu continuï il·luminant el teu camí».

A Georgina se la pressuposava atrafegada desfent la seva casa de Manchester, començant pel garatge. La col·lecció de cotxes de luxe del futbolista va ser el primer que va abandonar la ciutat anglesa al preparar la mudança, que ella supervisa després de l’abrupta sortida de Cristiano del Manchester United. Tot i així, la ‘influencer’ sí que va tenir temps per escapar-se a Las Vegas aquells dies, on va participar en la gala dels Premis Grammy Llatins. Un viatge pròdig en polèmiques: des de la seva suposada topada amb Rosalía –la cantant s’hauria negat a deixar-li el seu camerino perquè es canviés–, a un ajustat vestit amb estampat de dòlars i botes a joc amb què es va fotografiar jugant a les escurabutxaques, que se li va criticar a l’emular l’estètica de les Kardashian de manera massa òbvia. Claqueta en mà, ella mateixa ha confirmat en el seu Instagram que hi haurà segona temporada del reality ‘Soy Georgina’ a Netflix. Aliena al que es disputa a Qatar (no és gaire futbolera, confessa) i als rumors sobre una crisi de parella, Gio es concentra en el seu propi ‘show business’

Notícies relacionades

«La de Jaca» (nascuda a Buenos Aires, 1994), com últimament l’anomena la premsa amb certa sorna, s’ha fet acompanyar per les càmeres de passeig per aquesta ciutat del Pirineu, on va créixer, i ha posat en valor els seus orígens humils en el reality. Com en tot conte de fades, ranxera si es prefereix, Georgina va volar baix, però ara no baixa dels núvols a bord del seu jet privat, on engoleix embotits ibèrics acompanyats de ‘picos’ de la marca de Bertín Osborne. Abans de conèixer Cristiano el 2016 a la botiga de Gucci on treballava, es va criar fent pinya amb la seva mare i la seva germana en una llar amb el pare sovint absent, on mai va faltar el bàsic però sí que van viure estretors. Ara que ha passat de vendre bolsos a col·leccionar-los, lema de ‘Soy Georgina’, es presenta com a fidel a la seva gent, un grup, que es fan anomenar ‘Las queridas’, i neixen les frases lapidàries del seu protagonista mirant a càmera. De les seves converses emanen els pocs esclats d’humor que es permet el reality. Com aquella vegada que en un minibús cantaven Mocatriz –model, cantant i actriu–, aquell tema d’Ojete Calor, la lletra del qual bé serveix per il·lustrar les seves ocupacions. 

Encara en rodatge i sense data d’estrena, la segona temporada de Soy Georgina arrencarà abordant la pèrdua de la parella d’un dels bessons que esperava l’abril passat, un nen que no va sobreviure al part. Fora d’això, es continuarà endinsant en la seva intimitat i en com compagina les alfombres vermelles amb el fet d’exercir de mare de cinc fills. També donarà compte d’altres facetes menys conegudes, com la seva afició pel ballet o el fet de ser una persona molt creient. Ella continua exposant-se sense filtres, almenys en la vida.