Plans de futur junts

Una àvia va convidar un desconegut a celebrar Acció de Gràcies i, set anys després, continuen brindant junts

Wanda Dench va enviar per error un SMS el 2016. Volia convocar el seu net a celebrar la festa nacional més entranyable dels Estats Units, però en realitat va convocar un desconegut: Jamal Hinton, que es va presentar a la cita

Una àvia va convidar un desconegut a celebrar Acció de Gràcies i, set anys després, continuen brindant junts

Jamal Hinton

3
Es llegeix en minuts

La història no és nova: Wanda Dench va enviar per error un SMS el 2016. Volia convidar el seu net a celebrar el Dia d’Acció de Gràcies, però en realitat va convocar un desconegut: Jamal Hinton, que, com qui res, es va presentar a la cita. Va anar tan bé que van fer de la tradició el seu propi costum: la Wanda i el Jamal es reuneixen cada any per celebrar la festa nacional més entranyable dels Estats Units, que es commemora el quart dijous de novembre des del segle XVII. La novetat d’aquest relat és que aquest dijous no ha sigut una excepció: «Per respondre a totes les seves preguntes, sí, ¡l’any 7 d’Acció de Gràcies està planejat!», va anunciar l’home, que ara té 23 anys. Ens tenia en suspens, fins que aquest divendres ha publicat una fotografia de la trobada i atenciól: tenen plans de futur junts.

Dit i fet. Una vegada més, els desconeguts, ara bons amics, es van tornar a trobar. «Des de l’any 1 com estranys, fins a l’any 7 com a família», va celebrar el Jamal en el seu Instagram. Tot va començar amb un missatge de text accidental. La Wanda creia que escrivia al seu net, però ell havia canviat de número de telèfon. «Em fa molta il·lusió compartir amb tu Acció de Gràcies. Compartirem bon menjar i grans converses», va escriure la dona.

«Les àvies alimenten tothom»

L’SMS no va quedar als llimbs, sinó que el va rebre el nou propietari d’aquest número, que no era cap altre que el Jamal. Sorprès per la invitació, el jove va preguntar qui l’hi enviava, a la qual cosa la Wanda va respondre: La «teva àvia», amb un emoji de la cara d’una àvia.

Després d’intercanviar-se una sèrie de missatges, el sopar va tirar endavant. La Wanda, que ara té 65 anys, va respondre: «Per descomptat que pots. Això és el que fan les àvies... alimentar tothom», ha explicat la dona diverses vegades als mitjans nord-americans.

La Wanda va enviduar l’abril del 2020, quan la covid es va emportar el seu marit Lonnie, per la qual cosa tenir amb qui celebrar Acció de Gràcies fa la història encara més entranyable. «Ell ha canviat molt la meva vida, ho sé», ha confessat la dona.

Comparteixen negoci

Notícies relacionades

Aquest dijous no només van tornar a sopar junts, sinó que han fet un pas més en la seva relació d’amistat i família. «Ara som socis de negocis», ha anunciat el Jamal. No entrarem a publicitar la seva idea, però han sabut esprémer la seva popularitat. Ara que hi ha diners pel mig, queda clar que estan més units que mai.

Mentrestant, les xarxes socials es continuen emocionant amb aquesta història i els usuaris han viralitzat, un any més, el seu retrobament. «Cada anys busco actualitzacions sobre la vostra història», «¡Continua sent una de les millors històries d’Acció de Gràcies de la història!, «Un brindis perquè vinguin molts més galls dindi» o «Sisplau, manteniu això viu!», són algunes de les reaccions que acumulen les imatges del setè Acció de Gràcies de la Wanda i el Jamal. ¡Per molts més!