Política

El president de Colòmbia dona la benvinguda a Pedro Sánchez a ritme de Rosalía i Karol G

El president de Colòmbia dona la benvinguda a Pedro Sánchez a ritme de Rosalía i Karol G
1
Es llegeix en minuts

La visita oficial que el president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, està portant a terme aquests dies diversos països sud-americans, a Colòmbia, està generant un bon munt d’anècdotes que estan donant joc a les xarxes més enllà d’estrènyer les relacions entre països germans.

Una d’aquestes anècdotes, quan ha sigut presentat a Bogotà com «el president de la República d’Espanya». Però n’hi ha més.

El flamant president de Colòmbia, l’esquerrà Gustavo Petro, s’ha mostrat d’allò més original a l’hora de saludar el seu homòleg espanyol. En les ‘stories’ del seu compte d’Instagram, el màxim mandatari colombià ha decidit donar la benvinguda a Pedro Sánchez amb els ritmes més moderns i actuals que sonen a les ràdios i plataformes de ‘streaming’ d’Espanya, Colòmbia i, també de mig món.

Notícies relacionades

Ni més ni menys que amb el ‘Bizcochito’ de Rosalía, un dels més grans èxits dins del seu àlbum ‘Motomami’, i l’exitosa ‘Bichota’ de la cantant oriünda de Medellín, Karol G.

Un cant a la modernitat i una manera d’estrènyer llaços polítics i culturals que suposen una alenada d’aire fresc a les gairebé sempre estrictes i antiquats protocols institucionals.