Commoció al Paraguai

Mor en un tiroteig la ‘influencer’ Cristina ‘Vita’ Aranda

La model estava fent cua per entrar al lavabo d’un amfiteatre quan es van produir els trets

Mor en un tiroteig la ‘influencer’ Cristina ‘Vita’ Aranda

instagram

2
Es llegeix en minuts
EFE

El Paraguai es troba commocionada per la mort de la ‘influencer’ Cristina ‘Vita’ Aranda, que va perdre la vida durant un tiroteig a la ciutat de San Bernardino. Aranda, que s’havia fet molt popular pels seus posts a Instagram sobre ‘fitness’ i pràctiques d’entrenament, era dona del futbolista Iván Torres, de l’Olimpia del Paraguai.

Aranda va ser una de les dues víctimes mortals de tiroteig, que es va produir enmig de l’espectacle musical Ja’umina Fest, i que va deixar almenys quatre persones més ferides. Les primeres indagacions indiquen que el succés es va produir quan Aranda i Xoana Daniela Barrientos, dona del també integrant d’aquest equip Víctor Salazar Barrientos, van assistir a l’espectacle en companyia dels seus marits i esperaven en una fila per entrar als lavabos situats a la zona VIP de l’amfiteatre José Asunción Flores.

El president de la Confederació Sud-Americana de Futbol (Conmebol), Alejandro Domínguez, va expressar aquest dilluns en el seu compte de Twitter el seu condol a Torres i la seva família «per tan trista pèrdua». «Que Déu els doni força espiritual per transitar aquest moment. QEPD, Cristina Aranda», va assenyalar en el seu missatge.

També la selecció paraguaiana de futbol es va afegir a les manifestacions de tristesa i va dedicar un minut de silenci per la mort de la model i reconeguda personalitat a les xarxes socials del país. L’Albiroja va indicar a Twitter que va iniciar l’entrenament d’aquest dilluns «respectant el dol del futbolista albiroig Iván Torres».

Senyals de dol

A la conferència de premsa prèvia al partit que aquest dimarts juga la selecció del Paraguai al Brasil, el tècnic de l’Albiroja, Guillermo Barros Schelotto, es va referir al succés de diumenge a la nit.

«Volem acompanyar Iván Torres i la seva família en aquest difícil moment. Condemnem qualsevol fet de violència. Volem estar amb ell, va ser part de la selecció paraguaiana i volem estar amb ell», va afirmar en una declaració prèvia al començament de les preguntes per part dels periodistes.

Per la seva banda, el club Olimpia, en el qual milita Torres, va suspendre l’entrenament d’aquest dilluns i va declarar el dol «de tota la gran nació olimpista» durant els pròxims tres dies.

Notícies relacionades

L’equip d’Asunción va manifestar la seva «profunda pena» per la mort d’Aranda.

A més, va brindar el seu «suport i companyia» a qui va resultar ferida en el tiroteig.