Nou disc ‘del bagul’

Taylor Swift estrena videoclip dirigit per l’actriu Blake Lively

Al videoclip apareixen indirectes dirigides a Connor Kennedy, la seva exparella del 2012

Taylor Swift estrena videoclip dirigit per l’actriu Blake Lively
2
Es llegeix en minuts

Divendres, 12 de novembre, la cantant Taylor Swift va estrenar la regravació del seu disc ‘Red’ i, amb el llançament, també va decidir treure el videoclip de ‘I Bet You Think About Me’, una de les cançons que va escriure però que no va sortir a la llum en la seva primera versió del disc ‘Red’.

Per a la direcció del vídeo musical, la cantant ha triat l’actriu Blake Lively, amb qui també ha escrit el guió. Així, la història narra un casament en què el nòvio està turmentat per un record del passat, representat per Swift vestida de vermell, amb la intenció d’arruïnar el seu casament.

Així, el tema ‘From the vault’ (‘des del bagul’) que inicialment no formava part de l’àlbum original per regulacions de la discogràfica ha sigut rescatat per a la ‘Taylor’s version’ (la versió de Taylor) en què l’artista té més llibertat de decisió sobre les seves cançons i discos.

El videoclip

Així, en el vídeo musical, la cantant juga amb el color vermell (referència al títol del disc) i les indirectes visuals i musicals. Però, ¿a qui van dirigides les frases de la cantant? Hi ha diversos debats sobre qui n’és el destinatari, però tot apunta que és Connor Kennedy, amb qui va compartir tres mesos el 2012.

Es tracta del net de Bobby Kennedy i pertanyent a una de les famílies més llegendàries dels Estats Units. La relació es va trencar poc després del casament de la cosina del jove, Kyle Kennedy. Suposadament perquè l’artista no va ser convidada a la celebració per no acaparar l’atenció de la premsa, però ella s’hi va presentar de tota manera.

A part de l’aparició del casament al videoclip, la clau per relacionar el videoclip amb Kennedy és la menció a una comunitat de «culleres de plata», és a dir, de famílies adinerades, i que ella va intentar encaixar en el seu «cercle de classe alta».

Finalment, el vídeo i el significat la cançó s’entrellacen per reviure el possible penediment del noi que la va deixar, molt probablement per pressions externes, com va passar realment en la seva relació amb Kennedy.

Notícies relacionades

El vídeo de ‘I Bet Your Think About Me’, tema que l’artista va compondre per ser «una cançó per beure», ha aconseguit que els seus seguidors es tornin bojos formulant centenars de teories sobre els missatges que oculta.

Però Taylor Swift ja ha demostrat ser enginyosa quant a la inclusió d’indirectes en els seus vídeos com per exemple en ‘Bad Blood’ o ‘Shake it off’, entre d’altres.

Temes:

Taylor Swift