MENSTRUACIÓ

[SORTEIG] ¿T’agradaria aconseguir una copa menstrual?

INTIMINA i elPeriódico sortegen una copa menstrual Lily Cup One, la millor opció per endinsar-se en el seu ús

[SORTEIG] ¿T’agradaria aconseguir una copa menstrual?

INTIMINA

2
Es llegeix en minuts

¿Has provat la copa menstrual? ¿En saps tots els seus avantatges? ¿Saps quin tipus de copes menstruals existeixen? ¿Quin preu tenen? ¿Com es col·loquen? Pot ser que et facis totes aquestes preguntes en alguna ocasió. En aquest article vam respondre a tots els dubtes que es puguin plantejar abans de llançar-se a provar-la de la mà d’INTIMINA, la companyia sueca que ofereix la primera i única gamma dedicada a cuidar tots els aspectes de la salut íntima femenina i parlar sense embuts sobre temes tabús sobre la menstruació.

La marca sueca continua revolucionant el mercat de les copes menstruals amb la Lily Cup One d’INTIMINA, una de les més petites del mercat. Aquesta copa menstrual està pensada per a aquelles curioses primerenques que volen endinsar-se en el món de la copa menstrual. És petita, lleugera i pràctica, a més de senzilla d’introduir per a més comoditat.

I és que utilitzar una copa menstrual és una opció que fa més sensació de llibertat, ja que es pot canviar cada 8 hores; no irrita la pell, permet estalviar i és una opció que empatitza amb el medi ambient. Cristina Pedroche, la popular presentadora de televisió, també es va plantejar totes aquestes qüestions i en el dia d’avui és una de les més fervents defensores de la copa menstrual.

¿Vols endinsar-te en el meravellós món de la copa menstrual? elPeriódico t’ho posa molt fàcil. Entre el 14 i el 21 de setembre, de la mà d’INTIMINA, hem organitzat un sorteig a través de les nostres xarxes socials perquè puguis aconseguir una copa menstrual Lily Cup One de la marca sueca.

¿Com participar en el sorteig?

¿Com participar en el sorteig?La participació és senzilla. Les interessades només han de seguir els perfils d’Instagram d’elPeriódico i d’INTIMINA, fer m’agrada en el post que compartim a sota i etiquetar tres amigues que puguin estar interessades en el post.

¿Qui hi pot participar?

¿Qui hi pot participar?·  No hi ha límit de participació.

·  No podran participar en el concurs treballadors d’elPeriódico, així com de Prensa Ibérica i cònjuges, ascendents, descendents i altres parents per consanguinitat o afinitat fins a segon grau (inclusivament) dels anteriors. L’incompliment d’aquesta regla suposarà la pèrdua del premi obtingut.

Data límit de participació

Data límit de participacióLa data límit per participar en el sorteig d’elPeriódico i INTIMINA és el pròxim 21 de setembre fins a les 23.59 h.

¿Quan s’anunciarà la guanyadora?

¿Quan s’anunciarà la guanyadora?La guanyadora del sorteig s’anunciarà a través de les nostres xarxes socials el 22 de setembre, un dia després del seu tancament.

¿Vols guanyar una Lily Cup One d’INTIMINA? ¡Participa-hi!