Estrella de ‘The Mandalorian’

Gina Carano, expulsada de la saga ‘Star wars’ després de comparar els EUA amb el nazisme

  •  Anteriorment l’actriu havia compartit notícies falses sobre el coronavirus i les vacunes, i també altres bromes sobre les persones transgènere de les quals després es va retractar

Gina Carano, expulsada de la saga ‘Star wars’ després de comparar els EUA amb el nazisme
2
Es llegeix en minuts

Gina Carano, una de les cares més conegudes de ‘The Mandalorian’, no tornarà a les històries d’‘Star wars’ a causa d’una nova polèmica a les xarxes socials que, entre altres coses, comparava la situació política dels Estats Units amb l’Alemanya nazi

«Gina Carano no treballa actualment per a Lucasfilm i no hi ha plans que ho faci en el futur», ha afirmat avui un portaveu de la companyia que gestiona Star Wars» en un comunicat recollit per mitjans nord-americans. 

«En qualsevol cas, les seves publicacions a les xarxes socials denigrant la gent basant-se en les seves identitats culturals i religioses són aberrants i inacceptables», ha afegit. 

No és la primera vegada que la intèrpret, que dona vida al personatge de Cara Dune en la ficció protagonitzada pel xilè Pedro Pascal, és objecte de crítiques pels seus plantejaments polítics, ja que anteriorment ha compartit notícies falses sobre el coronavirus i les vacunes, i també altres bromes sobre les persones transgènere de les quals després es va retractar. 

En aquesta ocasió, Carano va publicar a Instagram una fotografia de guerra del segle passat amb el següent text: «Els jueus van ser colpejats als carrers no per soldats del nazisme, sinó pels seus veïns. Fins i tot per nens». 

«Com que la història s’altera, la majoria de la gent no s’adona que per arribar al punt en què els soldats nazis poguessin arrestar fàcilment milers de jueus, el govern va provocar abans que els seus propis veïns els odiessin simplement per ser jueus. ¿En què es diferencia això d’odiar algú per les seves opinions polítiques?», va publicar l’actriu. 

Si bé el missatge no reflectia una alineació política, aquest text el va seguir una foto d’un home amb el cap cobert de mascaretes i el text: «Mentrestant a Califòrnia». 

Contra les mascaretes

Carano s’ha mostrat en altres ocasions contrària a l’ús de mascaretes i ha donat suport a comentaris que asseguren que no hi ha racisme als Estats Units i que els seguidors de l’expresident Donald Trump són tractats injustament. 

Una vegada es va burlar dels pronoms amb què certes persones transgènere demanen ser identificades, però després va retirar aquesta broma de mal gust després de «comprendre» l’assumpte gràcies a una explicació de Pedro Pascal. 

L’actriu, que també ha participat en cintes com ara ‘Deadpool’ (2016) i que va ser una figura de les arts marcials, va esborrar aquest dijous les dues publicacions

Notícies relacionades

«Han buscat [a Lucasfilm] una raó per acomiadar-la durant dos mesos i això d’avui ha sigut la gota que ha fet vessar el got», ha asseverat una font de la companyia ‘The Hollywood Reporter’. 

Aquesta revista assegura també que Lucasfilm tenia previst presentar al desembre un nou projecte televisiu d’‘Star wars’ amb Gina Carano com a protagonista, però aquest pla va saltar pels aires després de les seves nombroses controvèrsies a les xarxes socials.

Temes:

Star Wars