Feia diversos dies que estava desapareguda

Commoció a Alemanya per la mort de la model Kasia Lenhardt, exnòvia del futbolista Jérôme Boateng

  • El cadàver de la ‘influencer’, de 25 anys i d’origen polonès, ha sigut trobat al seu apartament

  • Ella va anunciar la ruptura la setmana passada a causa de la «infidelitat constant i les mentides» del jugador del Bayern de Múnich

Commoció a Alemanya per la mort de la model Kasia Lenhardt, exnòvia del futbolista Jérôme Boateng
2
Es llegeix en minuts

Alemanya està en xoc. Després de diversos dies desapareguda, el cadàver de la model Kasia Lenhardt, de 25 anys, ha sigut trobat al seu apartament a Berlín. La jove, d’origen polonès, va mantenir una relació de 15 mesos amb el futbolista del Bayern de Múnich Jérôme Boateng. La setmana passada va ser ella mateixa qui va anunciar la ruptura, i tot i que el jugador portava el seu nom tatuat al pit, sembla que no va ser una ruptura amistosa, ja que Lenhardt va publicar a les seves xarxes socials que el motiu de la separació havia sigut la «infidelitat constant i les mentides» de Boateng.

Segons el diari ‘Bild’, les autoritats descarten l’assassinat. «Ahir, al voltant de les 20.30 hores, la policia de Charlottenburg va trobar una persona sense vida a casa seva. No hi ha indicis de culpa de tercers», ha dit la policia. La investigació, per tant, continua oberta.

La relació de la model i l’esportista sempre va estar envoltada de polèmica. La premsa britànica va treure suc de totes les excentricitats i conflictes de la parella. També es va parlar del fet que la relació havia afectat, per malament, el rendiment del futbolista. L’ombra de les infidelitats, xantatges i amenaces eren constants. Fins i tot es va insinuar que Boateng la maltractava. Van trencar diverses vegades, fins a l’última i definitiva, la setmana passada. Va ser el futbolista qui va donar el pas, i la model, qui ho va anunciar al públic.

La gota que va fer vessar el got, segons el mateix Jérôme, va ser un accident de trànsit en què ella va donar positiu per alcoholèmia, cosa que va dinamitar la seva relació. «He de responsabilitzar-me i actuar pels interessos de la meva família. Demano perdó a tots aquells a qui he fet mal, especialment a la meva exnòvia Rebecca i els nostres fills», va afirmar ell.

Després de conèixer-se la tragèdia, l’entrenador del Bayern, Hansi Flick, confirmava en una roda de premsa que Boateng no estarà disponible per a la final del Mundial de Clubs i que ha tornat a Munic per «motius personals».

Notícies relacionades

Lenhardt va començar la seva carrera de model amb 16 anys, però no va ser fins el 2012 quan va saltar a la fama gràcies a la seva participació en el programa de la televisió alemanya ‘Germany Next Top-Model’. Des d’aleshores va treballar amb conegudes marques europees i des del 2018 compaginava el modelatge amb la carrera universitària d’Administració d’Empreses.

La model deixa un fill de 6 anys fruit d’una relació anterior. El nen va celebrar el seu aniversari el mateix dia de la mort de la seva mare, dimarts passat.