Casualitats númeriques

Sincronia única del 21: avui seran les 21.21 del 21 de gener de 2021, del segle XXI

Les xarxes socials es fan ressò d’aquesta coincidència del número 21

Sincronia única del 21: avui seran les 21.21 del 21 de gener de 2021, del segle XXI
1
Es llegeix en minuts

Aquest dijous 21 de gener ocorre un fet únic de què s’han fet ressò les xarxes socials: avui, a les 21.21, seran les 21 hores i 21 minuts del dia 21, de l’any 21 i del segle 21. Una coincidència que ha cridat l’atenció d’alguns usuaris.

Es tracta d’una mera coincidència en la qual la sincronia numèrica és la protagonista, ja que es creu que veure les 21.21 hores al teu rellotge té un significat propi: El número mirall, que a l’estar duplicat, es considera l’hora de l’èxit.

Notícies relacionades

Tot i que es tracta d’una data que no té cap importància, aquest tipus de coincidències solen despertar la curiositat de molts creients del món místic. L’aparent casualitat de repetició de certs número o seqüències de números –com per exemple la mateixa numeració en una matrícula d’un cotxe– o unes xifres capicues en un document tenen algun significat més enllà de l’inefable i del món real.

Fins i tot mirar el rellotge quan marca la mateixa hora és una superstició molt estesa que, com explica l’‘influencer’ La vecina rubia, fa que es compleixin els desitjos.