Crònica rosa

Arévalo i Malena Gracia, parella sorpresa: «Juguem a ser el papa i la mama»

  • L’humorista afirma a ‘Sálvame’ que està sortint amb la vedet

  • Ella encara no ho ha confirmat

Arévalo i Malena Gracia, parella sorpresa: «Juguem a ser el papa i la mama»
1
Es llegeix en minuts

Les fletxes de Cupido de vegades ens sorprenen i ens ofereixen parelles totalment inesperades. És el cas de Paco Arévalo, de 73 anys, que ha sorprès els teleespectadors de ‘Sálvame’ al confessar que està sortint amb Malena Gracia, de 51.

Elena, la dona de l’humorista amb qui acumulava 52 anys de casat, va morir a finals del 2015 i ara ell ha refet la seva vida amb la vedet. I és que Arévalo, que ha acudit al programa de Telecinco a parlar sobre la ruptura de Bertín Osborne i Fabiola Martínez, ha deixat atònits els col·laboradors al comentar que està «obert a l’amor» i que li agradava «molt» Malena Gracia.

Notícies relacionades

Així mateix, l’actor ha dedicat unes boniques paraules a la seva nova il·lusió: «Malena Gracia i jo sortim junts. A mi m’encanta com és. És artista, treballadora i una dona molt preocupada pels seus amics, per tots en general; i, quan estima algú, ho demostra amb la seva entrega i amb tot». També ha insinuat que ell i ella «juguen a ser el papa i la mama».

De moment Malena Gracia no ha contestat a la declaració d’amor de l’humorista a les seves xarxes socials, per la qual cosa desconeixem si està boja per un petó seu. No obstant, en els comptes d’Instagram de tots dos es poden veure múltiples fotografies d’ells junts. «Amb la meva més que amiga Malena Gracia, dona a qui adoro i comparteixo moments inoblidables», comenta l’actor en una de les seves publicacions.