Homenatge als fills

Madonna es tatua per primera vegada als 62 anys

· La Reina del Pop ha compartit tot el procés en el seu Instagram, amb Rosalía de fons

(FILES) In this file photo taken on December 9  2016 Madonna attends the Billboard Women in Music 2016 event in New York City  - Superstar singer Madonna has been censored on Instagram for spreading false information about a supposed cure for COVID-19 after she shared clips from a video also re-tweeted by Donald Trump  (Photo by ANGELA WEISS   AFP)

(FILES) In this file photo taken on December 9 2016 Madonna attends the Billboard Women in Music 2016 event in New York City - Superstar singer Madonna has been censored on Instagram for spreading false information about a supposed cure for COVID-19 after she shared clips from a video also re-tweeted by Donald Trump (Photo by ANGELA WEISS AFP) / ANGELA WEISS

2
Es llegeix en minuts

Madonnaés sempre única. Fins i tot per fer-se un tatuatge. Als 62 anys, com diu una de les frases del seu famós tema‘Like a Virgin’,s’ha – «inked for the first time» (tatuat per primera vegada). La diva ha compartit tot el procés en el seu Instagram, des de la seva primera trobada amb el tatuador East Iz fins que ha abandonat el local deHollywoodamb la pell ja marcada, en un elegant cotxe antic i curiosament, un cartell deRosalíaen el fons. 

Com una de les grans estrelles del pop de tots els temps,Madonnaestà atenta a qualsevol detall. En una de les imatges es pot apreciar una figura de laverge Maria, la ‘Madonna’, al costat del disseny d’un tatuatge d’una rosa, un dels símbols per representar la verge. En una altra, veiem les mateixes referències però en quadros. Sembla queMadonnatenia sota control fins i tot la decoració delShamrock Social Club, on s’han tatuat altres famosos comAdele,Johnny Depp,RihannaoDavid Beckham

Notícies relacionades

La reina del pop fa així un altre canvi d’estil. Després d’abandonar el seu icònic ros per un rosa xiclet, ara estrena un petit tatuatge a la part interior del seu canell esquerre. «L R D M SE » és la inscripció amb tipografia de màquina d’escriure que la cantant ha decidit tatuar-se. Cada inicial correspon al nom d’un dels seus sis fills.Lourdes, de 24 anys;Rocco, de 20;David, de 15;Mercy, de 14, iStellaiEstere, les menors, de 8 anys. El significatiu primer tatuatge deMadonnaarriba tan sols una setmana després que presumís en el seu Instagram de família. 

Amb aquest nou tatuatgeMadonnafa un tribut als seus fills immortalitzant-los per sempre a la pell de la reina del pop. Lourdes i Rocco comparteixen la seva sang, ja que Lourdes ésfilla deCarlos León–preparador físic– i Rocco del directorGuy Ritchie, però els seus altres fills van ser adoptats aMalawi. És per això queMadonnava haver de lidiar anteriorment amb les acusacions de favoritisme per part de les autoritats del país africà a l’hora de donar-li accés prioritari en les adopcions. Amb aquest tatuatge i totes les mostres d’apreci,Madonnasembla intentar deixar clar que per a ella tots són de la seva família.