Charli D'Amelio perd un milió de seguidors a TikTok per un vídeo

Els usuaris amenacen de mort la 'influencer' per les ganyotes i comentaris que ella i la seva germana fan a un cuiner i a la paella que els prepara en un vídeo penjat a Youtube

zentauroepp54875264 charli d amelio  la reina del tik tok   201120182536

zentauroepp54875264 charli d amelio la reina del tik tok 201120182536

2
Es llegeix en minuts
Laura Cañabate

La reina de TikTok Charli D’Amelio ha perdut gairebé un milió de seguidors en només dues hores després de publicar un vídeo en el qual se la veu a ella i a la seva germana Dixie reaccionant de manera irrespectuosa amb un cuiner i el menjar que els serveix.

‘Dinner with the D’Amelios’

En el capítol titulat Dinner with the D’Amelios –‘sopar amb els D’Amelios’–, al seu canal de Youtube The D’Amelios, la família de la ‘influencer’ va rebre el xef Aaron May. El cuiner els va preparar un plat de paella espanyola feta a base de verdures, gambes, pollastre i cargols. Una combinació que, com deixen clar al vídeo, no els ha agradat gaire.

Les reaccions no han tardat a arribar i la ‘influencer’ ha perdut gairebé un milió de seguidors a TikTok en un parell d’hores. Entre les opinions dels fans, les crítiques van dirigides al mal comportament que van tenir les germanes davant el treball del xef i les cares de fàstic que van posar davant el plat de paella. Durant el vídeo es pot veure com fan ganyotes mentre el cuiner explica el menú i els desagradables comentaris que fan referint-se al menjar.

La ‘influencer’ dona la cara

Després de l’onada de crítiques que no ha parat de rebre després de la publicació del vídeo, Charlie ha decidit donar explicacions a través del seu perfil d’Instagram en el qual es justifica dient que «tot ha sigut un malentès». Durant el vídeo en directe, la ‘tiktokera’ ha rebut molts comentaris ofensius i fins i tot amenaces de mort. 

Tot i que rep comentaris ofensius cada dia, Charli ha comentat que no sap si vol seguir a TikTok.

Primer usuari viral a TikTok

Charli D’Amelio és la primera influencer de TikTok que es va fer famosa amb els vídeos de coreografies que han sigut imitades per milers de millenials. 

@charlidameliowho is going to be watching charli breaks the floor teehee @yodelinghaley dc @savvysharp♬ Promiscuous – Nelly Furtado

La jove de 16 anys es va obrir el compte el 2019 i només un any després està a punt d’arribar als 100 milions de seguidors. 

Notícies relacionades

Després de l’èxit aconseguit, no va dubtar a catapultar a la fama la seva germana Dixie, actriu i cantant, i els seus pares. Tots s’han convertit en ‘influencers’ i han obtingut milions de seguidors a les xarxes socials. A més, la família ha creat un canal a Youtube per fer el seu propi ‘reality’.

Primer llibre a la venda

L’enrenou pel vídeo arriba uns dies abans que es publiqui el primer llibre de Charli D’Amelio. Ella va ser l’encarregada de donar la notícia, l’agost passat, a través d’Instagram, que el seu llibre ‘Essentially Charli’ –‘Simplemente Charli’, títol que tindrà en espanyol– estarà disponible a les llibreries a principis de desembre.