A OHIO

Dos 'amish' s'escapen de la policia després de ser detinguts per conduir beguts un carro

Els sospitosos, que també portaven un equip estèreo gegant a la carreta, es van amagar en un bosc proper al comtat de Trumbull

5253375 59

5253375 59 / GLENN FAWCETT (AP)

1
Es llegeix en minuts

La Policia del comtat de Trumbull, a Ohio (EUA), buscados homes de la comunitat ‘amish’ que van fugir quan una patrulla els va cridar l’alto i els va voler detenir per anar beguts; l’un, a cavall, i l’altre,conduint una carreta. El carro, a més, anava proveït d’un equip estèreo gegant.

La situació, d’allò més singular, va passar la matinada del 15 de setembre passat, explica la cadena CBS. Quan els policies es disposaven a interrogar dos individus perquè conduïen en aparent estat d’embriaguesa, aquests es van llançar a terra i es van posar a córrer i van desaparèixer al bosc al costat de la carretera, tal com explica l’atestat policial aconseguit per la CNN. 

El cavall també es va posar a córrer, si bé la policia va aconseguir atrapar-lo. Els sospitosos sí que van aconseguir escapar.

La policia del comtat assegura que les lleis per conduir sota els efectes de l’alcohol també s’apliquen a altres vehicles, com els carros. Així mateix, creuen que els homes «van tenir por de les conseqüències» a la seva comunitat. Tot i així, esperen que els homes tornin per presentar-se a comissaria i recuperar el seu cavall i el seu carro.

Una secta protestant, pacífica i allunyada del progrés 

<span style="font-size: 1.6rem;">Els ‘amish’ són un moviment fonamentalista protestant, pacífic i deliberadament <strong>allunyat del progrés</strong>. Compta amb uns <strong>200.000 membres </strong>repartits en una vintena d’estats nord-americans.</span>

            Segueix Extra  a Facebook

     

       

                     

Notícies relacionades

               

   

Temes:

Estats Units