Vist a Facebook

Un pare teixeix una motxilla per al seu fill perquè no té diners per comprar-n'hi una

Les fotos compartides per la seva professora s'han fet virals i han provocat diferents donacions per a aquesta escola de Cambodja

abertran17319756 barcelona  barcelones  19 10 2011      barcelona   patio de 190319093220

abertran17319756 barcelona barcelones 19 10 2011 barcelona patio de 190319093220

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

La necessitat aguditza l’enginy, i el pare d’aquesta història, que s’ha viralitzat a les xarxes, tenia clar que la seva falta de recursos no seria un impediment perquè el seu fill assistís a l’escola en les mateixes condicions que els seus companys, amb una motxilla. 

El petit Ny Keng, de només sis anys, va acudir amb una cridanera motxilla blava a la tornada de les vacances. La seva professora, Sophous Suon, va decidir compartir les imatges a les xarxes socials, i va convertir aquest acte en viral a tot el món.

El seu pare, Thy Nym, no va dubtar a cosir-li una motxilla de fibra sintètica perquè pogués acudir a la seva escola, Lumpath, a Cambodja. 

"Ny va perdre la seva motxilla dos mesos abans de les vacances, en una excursió de l’escola", explica la professora, que indica com la majoria de nens tenen els seus pares lluny perquè busquen feina a Tailàndia. 

Les fotografies, que han sigut compartides per milers de persones a través de Facebook, han provocat una pluja de donacions des de diferents parts del món, incloent-hi una empresa de Cambodja que ha donat 430 motxilles perquè cap nen o nena es quedi sense la seva aquest any.

Notícies relacionades

"L’educació els donarà una millor oportunitat de tenir una vida millor i ajudar els altres".

Segueix El Periódico a Facebook