a les fosques

RAC 1 deixa d'emetre durant gairebé una hora per un tall de llum

L'avaria ha afectat la cadena de ràdio des de les 17 hores fins gairebé les 18 h

rac1

rac1

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

L'emissora RAC 1 ha deixat d'emetre  aquest dilluns a la tarda durant gairebé una hora per un  tall de llum que ha afectat l'edifici que és seu del grup Godó, a l'avinguda Diagonal de Barcelona, en què es troben els seus estudis de ràdio. Així, la cadena no s'ha pogut escoltar ni per FM ni a través d'internet des del voltant de les 17 hores fins poc abans de les 18 h. "Per motius aliens a la nostra voluntat ara mateix no podem emetre des dels estudis centrals. Esperem poder tornar a emetre aviat", ha comunicat RAC 1 a través de Twitter.

Notícies relacionades

Durant l'apagada, RAC 1 que aquest dilluns ha començat la seva programació d'estiu, han mirat de continuar amb generadors alternatius però no han tingut prou força per mantenir la web ni l'emissió per FM. Durant aquest temps, tampoc s'ha pogut escoltar l'altra emissora del grup, RAC 105. 

"¡Ja tornem a tenir llum! Ja tornem a emetre. Gràcies per la paciència i disculpeu les molèsties", han tuitejat després de recuperar la normalitat. A la mateixa publicació, han adjuntat una foto en la qual es veu com l'estudi de RAC 1 s'havia quedat a les fosques.