Estrena el 19 de juliol

Beyoncé llança 'Spirit', el videoclip homenatge a l'Àfrica que posarà la banda sonora a 'El Rei Lleó'

La cantant nord-americana ha publicat una espectacular producció amb motiu del 'remake' de la pel·lícula de Disney

'Can you feel the love tonight' serà interpretat en un duo amb Childish Gambino i comptarà amb altres estrelles que hi col·laboraran

20190717 446089 beyoncespirite 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

La pel·lícula més esperada de Disney aquest 2019, El Rei Lleó, ja té un avenç de la seva banda sonora. Beyoncé ha llançat ‘Spirit’, el videoclip de la cançó que posarà sintonia al ‘remake’ del clàssic d’animació que compleix 25 anys i que aquest divendres 19 de juliol arriba als cines espanyols en format d’acció animada.  

La cantant nord-americana no només és protagonista d’aquesta pel·lícula d’acció real per prestar la seva veu a Nala, companya d’infància i posterior dona de Simba, sinó també amb la seva implicació en una banda sonora que promet grans èxits de la mà de col·laboradors de la talla de Pharrell Williams, Kendrick Lamar o el raper Jay-Z. 

El tema ‘Can you feel the love tonight’ serà interpretat en un duo per la mateixa Beyoncé i Childish Gambino, que posa veu a Simba.

Notícies relacionades

‘The Lion King: The Gift’, que ja té el seu primer avenç amb aquest videoclip, pretén fer un “homenatge a l’Àfrica” a través del color, l’escenografia i fins i tot la presència de la filla de Beyoncé i Jay-Z, Ivy Carter. Una balada clàssica amb influències del continent en què s’inspira aquest clàssic de Disney.

“He volgut fer alguna cosa més que reunir una col·lecció de cançons inspirades per la pel·lícula, em venia de gust que els participants tinguessin el seu propi viatge per connectar amb la història”, explica en la seva presentació a la cadena de televisió ABC, en què assegura que havia tingut reunions amb productors africans perquè tot el que explica a través d’aquestes cançons tingués “autenticitat i cor”.