Després dels rumors

Alejandro Sanz i Raquel Perera insinuen la seva ruptura

El cantant i la seva parella publiquen un enigmàtic missatge a Instagram: «El món canvia, nosaltres també. Gràcies per respectar-ho»

alejandro

alejandro

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després dels rumors de les últimes setmanes sobre la seva separació, Alejandro Sanz i Raquel Perera han insinuat el final del seu matrimoni en un comunicat que tots dos han penjat als seus perfils d’Instagram aquest dissabte. Aquest és el comunicat:

“Un amor pur i compromès. Som una família i sempre ho serem. Vam decidir estimar-nos per sempre i així serà. L’etern té la complexitat i l’avantatge de transformar les maneres d’estimar-se en altres direccions, sense destruir l’afecte, la lleialtat i la responsabilitat conjunta sobre els nostres fills. La nostra família és per sobre de qualsevol cosa...es diversa i bonica, com la vida, i així es quedarà. El món canvia, nosaltres també, sempre amorosament. Gràcies per respectar-ho”.

 

Sanz i Perera es van casar el 2012 per sorpresa en una  finca que té el cantant a la comarca de Càceres de La Vera. Va ser en el marc de la festa del bateig del primer fill dels dos, Dylan, de 10 mesos. Fruit d’aquest matrimoni també va néixer, el 2014, Alma.  

La relació entre Sanz i Perera va començar com a professional quan ella va començar a treballar com a assistent personal del cantant. Les primeres fotos de tots dos com a parella es van publicar el 2007, quan ja feia un temps que tenien una discreta relació

Alejandro Sanz té dos fills més: Manuela, fruit del seu matrimoni amb Jaydy Michel,  i Alexander, nascut de la seva relació amb Valeria Rivera.

Notícies relacionades

Precisament fa pocs dies el cantant va publicar també a Instagram un emotiu vídeo en la graduació de la seva filla gran: