MALA SORT

Un mosso ferit en l''encierro' ja va rebre una cornada el 2014

La víctima, un expert corredor de 57 anys, ha sigut envestit a la Cuesta de Santo Domingo

herido-san-fermin

herido-san-fermin / ANDER GILLENEA (AFP)

1
Es llegeix en minuts

Un corredor que ha resultat ferit per una cornada en el sisè ‘encierro’ dels Sanfermines aquest divendres també va rebre una cornada el 7 de juliol del 2014 en el mateix tram de la carrera, a la Cuesta de Santo Domingo.

Es tracta de M.J.B., de 57 anys, de la localitat navarresa de Cascante, un corredor habitual del primer tram de l’‘encierro’, que aquest matí ha sigut atrapat per un dels braus de Núñez del Cuvillo a la cuixa esquerra.

Notícies relacionades

Presenta una ferida per banya de toro a la cara anterior lateral de la cuixa esquerra, al terç distal, amb afectació muscular del vast extern, sense compromís vasculonerviós, segons el comunicat mèdic que indica que està estable hemodinàmicament. El seu pronòstic és menys greu i, després de passar pel quiròfan, quedarà ingressat a traumatologia.

El 7 de juliol del 2014, en el primer ‘encierro’ de les festes, amb toros de Torrestrella, va rebre una cornada de sis centímetres a la regió perineal quan corria pràcticament al mateix lloc en aquesta ocasió, segons han comentat a Efe altres corredors habituals d’aquest tram de la carrera.

Temes:

Sant Fermí