A Colòmbia

Un poble serà ruixat amb aigua beneita des d'un helicòpter per acabar amb la violència

"Li hem de treure el diable per tornar la tranquil·litat", diu el bisbe de la diòcesi

Ho fa després de dos assassinats que van commocionar els ciutadans, entre els quals, el d'una nena

priest-1713035 1920

priest-1713035 1920

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

L’assassinat el juny d’una nena petita, de tan sols 10 anys, seguit pel d’un comerciant, va provocar l’anunci de mesures immediates per part de l’Església al poble de Buenaventura, Cali (Colòmbia).

El bisbe de la diòcesi de la zona, Rubén Darío Jaramillo, no va dubtar a anunciar per a la segona quinzena de juliol un exorcisme a la ciutat per complet, per acabar amb la criminalitat.

Acabar amb la violència és l’objectiu de Buenaventura, i ho faran a través del llançament d’aigua beneita des d’un helicòpter de l’Armada Nacional, segons va informar Radio Caracol.

"Li hem de treure el diable per tornar a la tranquil·litat en una ciutat que ha perdut amb tanta maldat, tants fets de corrupció, crims i narcotràfic al nostre port", deia, i explicava que l’acte es durà a terme entre el 13 i el 14 de juliol coincidint amb les festes patronals. A l’helicòpter també hi viatjaran l’alcaldessa i un periodista convidat per reportar els fets. 

Notícies relacionades

La decisió es va prendre després de dos assassinats que van commocionar la ciutat, que es va llançar als carrers en senyal de protesta. Primer amb la violació i assassinat d’una menor per part del seu oncle, i després per la mort d’un comerciant enmig d’un forcejament entre un artista i un policia. 

"Només amb una benedicció des de l’aire no aconseguirem res, necessitem recuperar la confiança", va explicar el religiós a La W Radio. "Sabem que el dimoni no és un ésser amb banyes i cua, el mal que hi ha al món existeix i es manifesta a través de la destrucció de vida humana i dignitat de les persones".