Vist a Twitter

Una cantant respon a les crítiques per tenir els pits caiguts: "Són naturals i m'encanten"

Tanerélle va pujar una fotografia a les xarxes i es van omplir de comentaris demanant-li que s'operés

zentauroepp48775484 2019 bet awards     arrivals   los angeles  california  u s 190628175834

zentauroepp48775484 2019 bet awards arrivals los angeles california u s 190628175834 / MONICA ALMEIDA

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

El físic de cantants i actrius es dissemina a cada publicació a les xarxes socials com si les opinions en aquestes imatges fossin la veritat absoluta. En aquesta pràctica cada vegada més habitual de criticar roba, estètica o físic especialment de les dones, l’última que ha patit l’assetjament sexista per part de gent que qüestionava el seu físic és la cantant Tanerélle.

A la gala de premis de la BET, la cantant anava amb un espectacular vestit escotat dissenyat per Batani Khalfani. Contenta amb la seva imatge i la seva presència a la gala, la mateixa cantant pujava una fotografia a Instagram en la qual mostrava el seu ‘look’. Immediatament la seva publicació es va omplir de comentaris qüestionant el seu pit i recomanant-li operar-se.

Lluny d’acoquinar-se, va tornar a pujar una fotografia amb un missatge contundent: "A tots els comentaris negatius sobre el meu ‘look’ d’avui: no necessito aixecar-me el pit per portar un puto vestit. Soc una dona i les meves tetes naturals pengen i m’encanta i no tinc intenció de canviar-ho per adaptar-ho als vostres ulls. Jo estic vivint els meus somnis, centreu-vos en coses millors", deia.

Notícies relacionades

Més tard, a Instagram, explicava que li encantava la forma dels seus pits. "És impossible complaure tothom quan es tracta de mi. No puc ser la favorita de tothom i no vull ser-ho, però quan torno a casa vull sentir-me bé amb mi. Estic molt bé. El que sí que m’importa és notar que tantes dones estan atrapades en l’odi a si mateixes, que la gent intenti fer-te sentir malament".