Anar al contingut

Mor un mag indi al fracassar el seu intent de recrear el truc de Houdini al Ganges

El cos de l'il·lusionista Chanchal Lahiri ha sigut trobat sense vida al riu aquesta nit

Mor un mag indi al fracassar el seu intent de recrear el truc de Houdini al Ganges

STRINGER

El cos d’un il·lusionista indi, que havia estat immers al Ganges encadenat per demostrar que podia escapar ràpidament, a l’estil de Houdini, va ser trobat sense vida al riu dilluns a la nit, segons informa la policia.

Chanchal Lahiri, conegut pel seu nom artístic 'Jadugar Mandrake' (El mag Mandrake), va iniciar el truc diumenge passat. L’il·lusionista va ser llançat al riu per una grua mentre l’observaven membres de la seva família, mitjans de comunicació i la policia, que es van reunir a la vora. L’home, de 40 anys, no va aconseguir escapar i les autoritats van iniciar la investigació.

Abans del seu intent, Lahiri va explicar a l’agència AFP que ell havia superat aquest truc en una versió més difícil fa 21 anys i al mateix lloc. "Em van encadenar dins d’una gàbia de vidre i em van llançar a l’aigua des del pont de Howrah, i vaig tardar només 29 segons a sortir-ne", va dir. No obstant, va admetre que seria més difícil aquesta vegada: "Si puc alliberar-me, serà màgic, si no ho puc fer, serà tràgic".

Lahiri, abans del truc / Reuters

El 2013, Lahiri va tornar a intentar escapar-se de la gàbia de vidre, però no va poder fer-ho per l’aglomeració de gent que es va acostar a la porta de la gàbia. Harry Houdini era un especialista nord-americà d’origen hongarès, famós en particular per una gesta el 1912 a Nova York, en què es va alliberar dels seus lligaments mentre estava immers a l’East River.

Temes: Índia