'ELDEN RING'

De 'Joc de Trons' a videojoc

George R.R. Martin ha dissenyat amb Hidetaka Miyazaki un joc per a ordinadors que ha presentat Microsoft

zentauroepp48570801 los angeles  united states   09 06 2019   images of the game190610165115

zentauroepp48570801 los angeles united states 09 06 2019 images of the game190610165115 / ETIENNE LAURENT

1
Es llegeix en minuts

El pròxim mes de setembre farà 71 anys, però la seva capacitat de treball no sembla tenir data de caducitat. Així, quan encara segueix embrancat en el final de la seva saga literària 'Cançó de Gel i Foc', en la qual es basa la superproducció 'Joc de Trons’, l’escriptor nord-americà George R.R. Martin, llançarà a més un videojoc, 'Elden Ring' ambHidetaka Miyazaki, el creador de 'Dark Souls'.

La confirmació oficial d’aquesta col·laboració entre Martin i Miyazaki es va fer pública aquest diumenge, 9 de juny, durant la conferència de Microsoft a l’avantsala de l’E3, la fira de videojocs més important del món, i que se celebrarà de dimarts 11, a dijous, 13 de juny, al Centre de Convencions de Los Angeles (EUA).

Presentació d’'Elden Ring' en la conferència de Microsoft a Los Angeles. / ETIENNE LAURENT (EFE)

L’anunci del videojoc s’havia filtrat prèviament al web de Bandai Namco, el que va desencadenar els rumors en els dies previs que en l’E3 s’ampliaria la notícia.

El mateix Martin havia assegurat en el seu blog fa unes setmanes que estava desenvolupant diversos projectes, entre aquests un de consultoria per a videojocs.

'Elden Ring' també estarà firmat per Hidetaka Miyazaki, director de l’estudi FromSoftwareFromSoftware i un dels creadors de videojocs més respectats de l’actualitat per la seva feina a la saga 'Dark Souls' i 'Sekiro Dies Twice'.

Tot i que amb prou feines s’han donat detalls sobre la seva trama i naturalesa, 'Elden Ring' es va presentar oficialment diumenge amb un espectacular tràiler centrat en un univers d’aventures i fantasia èpica.

A més del plat fort d’'Elden Ring', Microsoft va aprofitar la seva conferència per anunciar que la seva pròxima gamma de consoles es dirà Project Scarlett Project Scarletti que espera que arribi al mercat el Nadal del 2020.

Notícies relacionades

Tot i que només s’han revelat avui uns quants detalls de Project Scarlett, Microsoft va assegurar que la seva nova aposta serà "quatre vegades" més potent que la Xbox One X, i va dir que serà compatible amb el 8k.

Al marge de Project Scarlett i 'Elden Ring', el protagonisme en la presentació de Microsoft a l’E3, que va durar una hora i mitja, va correspondre a altres jocs, com 'Halo Infinite', 'Cyberpunk 2077' i 'Gears 5'.