NOU SINGLE

'Aute cuture', la manicura inèdita de Rosalía es converteix en videoclip

Just un any després de 'Malamente', l'artista catalana estrena un tema sobre una noia segura de si mateixa que supera un desengany amorós i que ara projecta la seva fortalesa en la seva passió per la moda i l'estilisme

20190530 439330 rosaliae 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Efe

Rosalía ha publicat un nou tema inèdit, ‘Aute Cuture’, disponible a les plataformes d’àudio en ‘streaming’, així com el seu corresponent videoclip, una acolorida producció amb manicures extravagants i impossibles com a fil narratiu i la factura de les pel·lícules dels anys 70.

Dirigit per Bradley & Pablo, a partir d’una història desenvolupada per aquesta parella de realitzadors, la mateixa artista i Pili, aquest treball audiovisual ja comença a acumular reproduccions de forma fulgurant tal com va passar amb els seus últims clips.

La cançó, coescrita per Rosalía, El Guincho i Leticia Sala, retrata segons la nota remesa per Sony Music "una jove segura de si mateixa que ha superat un desengany amorós i que ara projecta la seva fortalesa en la seva passió per la moda i l’estilisme personal".

'Nail art' i Tarantino

"Vaig compondre aquest tema abans de començar la gira d’ ‘El mal querer’ (el seu disc més recent) i m’he pres el temps necessari perquè sortís amb el millor vídeo que pogués. Bé de palmes, ‘nail art’ i Tarantino ‘vibe’. Disfruteu-la i tant de bo us faci ballar i riure com a mi", ha dit l’estrella catalana en declaracions recollides per la seva discogràfica.

De fet, el tema ja havia sigut interpretat en directe per Rosalía en els seus concerts, però de moment continuava inèdit.

L’autora d’‘El mal querer’ (2018) participa en l’edició del Primavera Sound que se celebra aquesta setmana a Barcelona i a més serà protagonista de molts altres macroesdeveniments musicals de l’estiu espanyol, com el Mad Cool Festival a Madrid, el Bilbao BBK Live o el Doctor Music Festival al Circuit barceloní de Montmeló, ja al juliol.

Notícies relacionades

Després de convertir-se en una revolució internacional amb la seva barreja de flamenc, electrònica i ritmes urbans, Rosalía va publicar fa només dos mesos un altre tema inèdit, Con altura, un homenatge al reggaeton clàssic que va assolir el top 5 de la llista global de vídeos de YouTube i va ser nomenada "una de les 10 millors cançons del 2019" per la revista ‘Time’

Segueix Extra  a Facebook