A TORONTO

Un home arrisca la vida caminant per una cornisa per rescatar el seu gat

Sense pensar en el perill que corria, va desafiar el vertigen des d'un sisè pis per recuperar la seva mascota

lindogatito

lindogatito

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un bonic i aventurer gatet es va escapar de casa i es va colar al balcó del veí. Aquesta és la part de la història que no surt en el vídeo que s’ha viralitzat en les últimes hores: en què es veu com un home desafia la por i el vertigen i, com aquell qui res, camina per la cornisa d’un sisè pis per arribar al balcó del veí on s’ha colat l’intrèpid animal.

Agafa l’animal a coll i tornen tots dos sans i estalvis a casa. 

Un veí va gravar l’arriscat rescat i va compartir el vídeo a Instagram, on, des de fa quatre dies, acumula més de 25.000 reproduccions. 

L’'Spiderman de Toronto'

En declaracions al portal BlogTO, el ja conegut com aSpiderman de Toronto –Spiderman de Torontono ha volgut revelar el seu nom autèntic– explica que ell i el seu gat rogenc eren a la residència de Liberty Village quan l’animal va decidir sortir a prendre l’aire. Va aconseguir colar-se per una escletxa del balcó i se’n va anar directament a ensumar què hi havia a la terrassa del veí.

L’Spiderman de Toronto va anar directe a cal veí, però no hi havia ningú a casa. El gat "tractava de colar-se de nou sota el vidre de la barana i va quedar atrapat", ha explicat l’amo. "Tenia por que es fes mal. Probablement hauria caigut si hagués intentat saltar de nou. Havia de fer alguna cosa de seguida", ha recordat.

Notícies relacionades

En cap moment va arribar a sentir por.  "Només volia recuperar-lo", ha conclòs.

Segueix Extra  a Facebook