Pluja de crítiques a Cristiano Ronaldo per no passar-li la pilota a la seva filla | Vídeo

Les xarxes assenyalen el "masclisme" del futbolista, que ignora l'Eva María i només li passa la pilota al seu bessó, el Mateo

ronaldomachismohijos

ronaldomachismohijos

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Divendres passat Cristiano Ronaldo va pujar al seu compte d’Instagram un vídeo de la seva vida quotidiana, a la seva casa de Torí, jugant amb els petits bessons Eva María i Mateo, que ara tenen 17 mesos. A l’enorme saló de jocs de la família es veu al fons un mural immens amb Simba jugant a l’herba, peluixos de la mateixa pel·lícula d’El rei lleó per terra, una caseta a escala, un esportiu en miniatura... Però el pare futbolista va agafar la pilota i va començar a fer uns tocs per entretenir les criatures. Més ben dit, només el Mateo.

"Força", li crida el pare, mentre el nen, vestit amb un ninot de Mickey Mouse, li torna totes les vegades la pilota, i deixa darrere l’Eva donant puntades de peu a l’aire a l’espera que el seu progenitor li faci també alguna passada.

Doncs no, Cristiano Ronaldo no es dona per al·ludit i a l’únic que fa cas és al Mateo. Fins que la nena es cansa i decideix anar-se’n a jugar pel seu compte, per acabar-ho d’adobar, amb el carro de la neteja de joguina, amb el pal de fregar i l’escombra. 

El vídeo, amb milions de reproduccions, acumula més de 76.000 comentaris a Instagram i 4.500 a Twitter, molts dels quals són negatius. "Quin horror, des de petits consolidant bé el rol de gènere" o "No, no són gens. És la socialització de gènere sexista", són alguns dels comentaris que han carregat contra el "masclisme" del jugador. Les xarxes, fins i tot, han posat en marxa el hashtag #EvaTambiénQuiereChutar.

Alguns, fins i tot, se serveixen de l’humor per suggerir-li a l’Eva que li doni un cop d’escombra el seu pare.

Notícies relacionades

No és la primera vegada que el portuguès puja vídeos casolans jugant amb els seus fills, mentre que l’Eva María i l’Alana Martina solen aparèixer més amb la seva mare, Georgina Rodríguez, moltes vegades jugant amb maquillatge i bosses.

Segueix Extra  a Facebook