Vist a Twitter

Un tuit viral reflota una pizzeria i es transforma en mem

Una usuària va explicar que la seva mare havia obert una pizzeria on no anava ningú, esperant la "màgia de Twitter" per solucionar-ho

Desenes de persones s'ho van prendre amb humor i van ironitzar sobre aquesta manera d'atreure gent

pizzeria

pizzeria

4
Es llegeix en minuts
María Aragón

No era la primera vegada que algú utilitzava les xarxes socials per cridar l’atenció sobre el seu negoci. El format és simple: avises que has obert un local, mostres la teva tristesa perquè no hi va ningú i de sobte les xarxes socials es mobilitzen per al teu èxit personal. 

Un ‘marking’ una mica casolà que fins ara havia funcionat, però que en aquesta ocasió s’ha convertit en tot un mem. Tot va començar quan la tuitaire @ChandieWeed explicava que la seva mare havia obert una pizzeria on ningú anava. I això que les pizzes tenien molt bona pinta.

La qüestió és que a Twitter ja ningú creu en ningú, així que els usuaris van prendre aquesta estratègia amb molt humor i van començar a narrar com les seves mares també havien obert ‘coses’, esperant així la màgia de Twitter de nou. 

Aeroports fantasma.

Funeràries.

Picades d’ullet al futbol i als seus estadis buits.

A qüestions polítiques.

Negocis locals.

O simplement humor.

Notícies relacionades

De vegades, molt negre.

En definitiva, tota mena d’al·lusions a les qüestions que havien fet les seves mares i que necessitaven l’impacte de les xarxes.