DISSABTE PASSAT

Un passatger prova d'arrencar-li el nas a un altre d'una mossegada en un vol de Ryanair

L'aldarull es va produir en ple vol Glasgow-Tenerife Sud després que una dona es tragués les sabates

pelearyanair

pelearyanair

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els passatgers del vol de Ryanair de Glasgow Prestwick (Escòcia) a Tenerife Sud de dissabte passat, de les sis del matí, van viure moments d’angoixa per la brutal baralla que van protagonitzar dos viatgers. Un dels testimonis, Ben Wardrop, que va filmar la baralla, ha explicat alDaily Mail que tot va començar quan una dona es va treure les sabates i això va molestar un passatger. Llavors va ser quan el nòvio d’aquesta dona va intervenir i els dos homes, de nacionalitat britànica, la van emprendre a cops al mig del passadís davant de l’estupor del passatge, nens inclosos, com es poden veure en el vídeo. En un moment de la batalla un d’ells li va mossegar el nas a l’adversari i li va deixar tota la cara ensangonada.

La resta de viatgers els demanaven que paressin i el personal de cabina va haver d’intervenir per separar-los.

Alguns dels presents han declarat al mitjà Scottish Sun que els homes es comportaven com si anessin beguts. 

L’aerolínia ha explicat que l’avió va poder aterrar normalment i els dos homes van ser detinguts per la policia a l’aterrar a Tenerife.

Cara ensangonada

En el vídeo que ha corregut per les xarxes es veu un home vestit amb una gorra i una dessuadora amb caputxa i un noi més jove amb una samarreta negra colpejant-se al mig del passadís. Després de mig minut colpejar-se un d’ells va tractar d’arrencar-li el nas a l’altre d’una mossegada. El personal de l’avió va poder separar-los, i a un el van portar a la part davantera de l’avió, sense lesions a la vista, i a l’altre, a la part posterior, amb tota la cara ensangonada. 

El passatge ha relatat que va ser un moment aterridor i que el personal de Ryanair va gestionar "molt bé" la situació en tot moment.

"No tolerarem un comportament indisciplinat o pertorbador en cap moment. La seguretat i benestar dels nostres clients, de la tripulació i de les aeronaus són la nostra prioritat. A partir d’ara aquest és un assumpte policial local", ha dit Ryanair en un comunicat.

Notícies relacionades

A mitjans de febrer un altre incident similar va passar en un altre vol de Ryanair, un vol de Glasgow a Màlaga va haver de desviar-se per una altra baralla. Els testimonis van assegurar que també hi havia alcohol pel mig.

Segueix Extra  a Facebook