BOGERIA A LA XARXA

Un ou aconsegueix més de 27 milions de 'm'agrada' a Instagram

L'anterior rècord el tenia la 'influencer' Kylie Jenner amb una foto del seu fill, que va arribar als 18 milions de 'likes'

zentauroepp46541985 record mundial de likes en instagram190114141610

zentauroepp46541985 record mundial de likes en instagram190114141610

1
Es llegeix en minuts
Jorge Gonzalo

Un simple ou en un fons blanc. La fotografia, publicada el passat 4 de gener pel compte 'world_record_egg' ha superat aquest diumenge, 13 de gener, el rècord de 'm’agrada' a Instagram, amb 27 milions de 'likes'. Fins ara, el sostre de 'likes' el tenia l’empresària, dissenyadora i model nord-americà Kylie Jenner amb una foto de la seva filla acaba de néixer. Amb aquesta foto va aconseguir 18 milions de "m’agrada". 

La intenció de la foto tenia clar l’objectiu en el mateix text que acompanya a la minimalista imatge: "Establirem un nou record mundial junts i aconseguirem el post amb més 'm’agrada' a Instagram. Superant el rècord actual de Kylie Jenner (18 milions)! Ho aconseguirem". 

Per a això ha fet falta etiquetar algunes de les personalitats més influents que, amb el seu recolzament a la publicació, han pogut donar-li més abast. Entre aquestes 'celebrities’ hi destaquen dos presentadors de televisió tan famosos als EUA com ho són Jimmy Fallon i Ellen DeGeneres.

La foto s’ha popularitzat a Instagram i Twitter de tal manera que ja va superar els 17 milions de 'likes' durant el 13 de gener.

Portals especialitzats en aquest tipus de curiositats, com Buzzfeed, es van posar en contacte amb el compte que llueix el famós ou i des d’aquest perfil ('world_record_egg'), ha contestat un tal 'Henrietta', una gallina de camp britànica que assegura que 'Eugene', l’ou de la foto, és seu.

World Record Egg ha celebrat el record agraint el recolzament i els missatges als seus seguidors a través de les seves 'stories': "Això és una bogeria, quin temps en e qual viure. Això no s’acaba aquí, només acabem de començar".

Notícies relacionades

La perdedora

Kylie Jenner,  autora de la imatge de l’anterior record, s’ha pres amb humor la derrota i ha publicat un vídeo a Instagram en el qual trenca un ou a l’asfalt, tot i que segurament no li fa gaire gràcia perdre un dels seus rècords d’'influencer'.