i touch myself project

Serena Williams canta per conscienciar sobre el càncer de mama

La tennista nord-americana participa en una campanya per recordar la importància dels controls preventius

sewi

sewi

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

La tennista Serena Williams ha gravat un vídeo a favor d’una campanya de conscienciació sobre el càncer de mama. En el clip, la nord-americana canta en 'topless' la cançó 'I touch myself' (Em toco a mi mateixa)del grup australià de rock Divinyls. L’objectiu de la campanya 'I Touch Myself Project' és conscienciar sobre la importància de la prevenció quant a la detecció de la malaltia fent controls regulars dels pits.

Notícies relacionades

La mateixa Serena Williams ha compartit la campanya a les seves xarxes socials. "Això em va treure de la meva zona de confort, però volia fer-ho perquè és un problema que afecta totes les dones, de tots els colors, a tot el món", escriu la tennista en el seu compted’Instagram. "La detecció primerenca és clau, salva moltes vides. Només espero que això ajudi a recordar el missatge a les dones", sentencia Serena Williams.

El vídeo musical és part del projecte 'I Touch Myself Project', creat en honor a la cèlebre diva Chrissy Amphlett, 'frontwoman' del grup Divinyls, que va morir de càncer de mama, i que va deixar la cançó que protagonitza el clip.