Enfrontament a Twitter

Cepeda critica el menjar a domicili, li plouen les crítiques i el 'youtuber' Wismichu el deixa en evidència

El cantant d''Operación Triunfo' es va queixar pel preu al demanar "a l'estil vegà 'mainstream'"

Els vegans se li van girar en contra: ¿des de quan el salmó i la tonyina són vegetals?

Cepeda

Cepeda

2
Es llegeix en minuts
María Aragón

No queden mans per explicar les polèmiques de Cepeda a les xarxes socials i les vegades que ha hagut de demanar perdó públicament. El cantant d’‘Operación Triunfo’ ho ha hagut de fer dos cops en tot just unes hores. Primer, perquè es va disfressar d’agent de policia per al compte oficial de Twitter dels cossos de seguretat. Després, a compte del menjar vegà. I aquí s’ha trobat un rival dur: Wismichu.

Cepeda compartia aquest diumenge una foto d’indignació, per a ell i per als seus seguidors. En ell feia una dura crítica a les aplicacions de servei a domicili i mentrestant deixava entreveure un qüestionament del menjar vegà. 

"Intentes menjar sa un dia en actitud vegana mainstream glover guai hipster i la punyalada fa mal", deia queixant-se pels 17,30 euros que havia pagat per dos sandvitxos que s’hauria pogut fer en un moment a casa. 

Ell va servir amb safata la polèmica i els tuitaires van recollir el guant. Però més enllà de les crítiques per aquesta comanda concreta, va fer encendre els vegetarians i vegans per la manera d’expressar el que pensava, referint-s’hi com a ‘mainstream’, guai i ‘hipster’, conceptes amb to pejoratiu. 

Entre tanta indignació, va triomfar la resposta d’Isma, més conegut com a Wismichu, un dels ‘youtubers’ més famosos de la xarxa. "No sabia que el salmó i la tonyina fossin vegetals", deia, afegint un to paternalista a la seva resposta.

En vista d’aquesta resposta, compartida per milers de persones, i la polèmica generada durant el diumenge, aquest dilluns el mateix Cepeda va compartir un text a les xarxes socials demanant disculpes a la seva manera. 

"Em disculparé per fer una crítica amb humor a una empresa de transports. Gent, sé fer-me un sandvitx. ¡No els compro a 17 euros! També faig servir retòriques i frases fetes per referir-me a un col·lectiu que sí que ho fa. Sento que el meu humor sigui difícil d’entendre", deia.

Notícies relacionades

"Demano perdó a totes les tonyines i salmons del món per haver pensat que són llegums. I ara m’asseuré per veure com em cau una altra bola de merda per aquest post. Realment em diverteix", conclou. 

El comunicat arribava quan la guerra entre els seguidors de Cepeda i Wismichu ja havia entrat en un moment complicat, com el mateix ‘youtuber’ confirma. Ell només estava de broma, però ja sabem com són les xarxes...