a twitter

"Difama que alguna cosa queda"; Teresa Rodríguez es defensa d'una afirmació falsa de Hermann Tertsch sobre ella

El periodista ha atacat la coordinadora de Podem a Andalusia per suposadament haver dit que "la Verge era una puta de merda i Crist, 'maricon'"

 

  / EFE / JOSE MANUEL VIDAL

2
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

"La Verge era una puta merda i Crist, ‘maricon’, i jo em cago en Deu, verge sant". Aquesta és la frase que no ha dit la coordinadora de Podem AndalusiaTeresa Rodríguez, i que el periodista Hermann Tertsch ha utilitzat per atacar-la.  En un tuit publicat aquest dilluns, que ha acabat esborrant, comentava l’afirmació falsa: "Teresa Rodríguez de Podem deixa clar quin és el respecte per a les seves vides. Què poden esperar aquells que no comparteixin les seves idees criminals". "Només desitjo que ningú quedi a mercè d’aquesta gent", afegia en el missatge a Twitter.

Ràpidament, Teresa Rodríguez ha desmentit la informació pel mateix canal i en una rèplica a Tertsch. "Mai de la vida he dit tal cosa. És simplement mentida. Ni ‘puta’ ni “‘maricon’” sortirien mai de la meva boca com a insults. Li demano que rectifiqui o citi la font per poder demanar-los que rectifiquin o anar-me’n al jutjat", ha escrit.

Notícies relacionades

En vista de la petició de la dirigent de Podem, Tertsch, que ja ha hagut de rectificar informacions falses en anteriors ocasions, hi ha accedit, tot i que justificant que "aquesta falsa afirmació és a la xarxa". "Han sigut tantes agressions a la religió cristiana pels seus militants i entorn subcultural que a ningú l’estranya res en aquest sentit. Li agraeixo el seu desmentiment tot i que no sigui evitar l’ofensa el que la preocupi", afegeix columnista de l’'ABC'. Posteriorment, ha esborrat el tuit i ha compartit el desmentiment de Rodríguez.

"¡¿És a la xarxa?! Però, seriosament, ¿vostè és periodsta? ", ha respost Rodríguez a les explicacions de Tertsch. La dirigent de la formació morada ha denunciat que després del tuit de Tertsch "hi ha persones amenaçant-me ara mateix per "haver dit puta a la Verge i ‘maricon’ a Crist". En un últim tuit, Rodríguez conclou: "L’extrema dreta difamant una vegada més amb notícies falses sobre portaveus de Podem, ara m’ha tocat a mi. Mai de la vida utilitzaria ‘puta’ o ‘maricon’ per insultar ningú. Difama que alguna cosa queda".