SALUT AMB MOLT HUMOR

Dels creadors del massatge cardiopulmonar amb la 'Macarena' arriba com podem evitar ennuegades

La Trini i els seus companys d'Écija Comarca TV tornen a atacar amb més consells sanitaris

ecija

ecija

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després d’assabentar-nos que un massatge cardiopulmonar al ritme de la ‘Macarena’ va salvar la vida al marit de la Trini,massatge cardiopulmonar al ritme de la ‘Macarena’ va salvar la vida al marit de la Trini en un vídeo de la televisió comarcal d’Écija (Còrdova) que s’ha fet viral a Youtube en les últimes setmanes, hem descobert que l’home va tornar a tenir un ensurt en ple sopar nadalenc. Durant el tiberi l’home s’ennuega i llavors la Trini mira a càmera per oferir diversos consells i sortir-se’n d’una situació bastant freqüent. 

El tall de pernil se li entravessa a la gola al pobre home i comença a fer escarafalls. El primer que cal fer, diu amb clama la Trini, és dir a l’altra persona que tussi diverses vegades, i si cal cridar-li se li crida. Però si la cosa empitjora cal posar-se darrere del subjecte, col·locar-li les mans sobre el pit, inclinar-lo cap endavant i donar-li cinc cops secs entre els omòplats.

Finalment, la Trini recomana la maniobra d’Heimlich: envoltem el pacient amb els braços per sota de les axil·les, unim les nostres mans com un puny sobre la boca de l’estómac i pressionem la zona fortament cap amunt fins a cinc vegades.

Notícies relacionades

Al final tot acaba bé, i el marit de la Trini aconsegueix expulsar el tall de pernil, que acaba volant i caient al costat del retrat de la Mare de Déu del moble del menjador.

Segueix Extra a Facebook