Albert Adrià, Premi Nacional de Gastronomia al Millor Cap de Cuina
El cuiner assenyala que el guardó reconeix els seus "33 anys d'experiència"
El cuiner Albert Adrià ha sigut guardonat amb el Premi Nacional de Gastronomia al millor cap de cuina. Adrià, propietari i responsable de cuina dels restaurants del Grup elBarri –Tiquets, Enigma, Hoja Santa, Niño Viejo, Pakta i Bodega 1900, quatre amb una estrella Michelin i dos situats entre els 100 millors restaurants del món– ha afirmat a aquest diari que sent que el premi és "un reconeixement a 33 anys d’ofici" i que el guardó valora "la seva maduresa".
Aquest guardó, que atorguen la Reial Acadèmia de Gastronomia (RAG) i la confraria de la Buena Mesa, reconeix l’aportació de professionals de diferents sectors a la gastronomia i s’entregarà el 25 de juny en una gala que acollirà el Museu Reina Sofia.
A més, Juan Manuel del Rey rebrà el premi com a Millor Director de Sala per la seva tasca a El Corral de la Morería (Madrid), i Rafael Sandoval, de Coque (Madrid), com a Millor Sommelier.
- Salut Elimina-la ja de la teva dieta: l’embotit que es vincula al càncer de còlon
- Crisi energètica Les gasolineres avisen amb temps: aquest dia de febrer pujarà la gasolina
- «Modificació invàlida» Priscilla Presley impugna el testament de la seva filla Lisa Marie
- Balanç 2017-2022 Les dificultats econòmiques desemboquen al ‘nomadisme’ metropolità: el triple de població canvia de residència
- El nou Camp Nou La constructora del Camp Nou: Limak Holding, Erdogan i el negoci dels amics
- Editorial Llei del ‘només sí és sí’: una obstinació innecessària
- Primera plana de l’edició impresa La portada d’EL PERIÓDICO del 31 de gener del 2023
- Col·lectius vulnerables «Infància (des)protegida», el documental que apressa a actuar contra l’abús infantil
- Foc Més de cent passatgers evacuats d’un tren Barcelona-Cadis per l’incendi al sostre d’un vagó
- Mort assistida El Tribunal Constitucional de Portugal tomba la llei de l’eutanàsia per segona vegada