CENSURADA I LLOADA A LES XARXES

Aitana esborra una foto del seu Instagram al rebre crítiques per estar massa prima

L'exconcursant d'OperaciónTriunfo es defensa i assegura que "tothom té un cos 10 i cadascú amb el seu cos fa el que vol, que per això és nostre"

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'exconcursant d'OT  Aitana d'OTha hagut d'esborrar una foto que havia pujat al seu Instagram on se la veia en biquini per les crítiques que li han fet alguns dels seus seguidors, que l'acusen de fomentar l'anorèxia pel fet d'estar extremadament prima. A la foto, la cantant posa davant de la càmera lluint el seu cos en una platja de Califòrnia

Aitana ha publicat un tuit en el qual explica que ha esborrat la foto "pel simple fet que vaig veure alguns directes que em van fer molt mal. Tocant temes que a mi em fan molt mal". "Ha estat el moment, suposo" -aclareix. "Gràcies per tots els comentaris bonics, que han estat molts més!". 

El tema ha desencadenat la polèmica a les xarxes, i els fans de la cantant han inundat Twitter amb missatges de suport ambl'etiqueta  #ContigoAitana

Alhora, Aitana ha pujat diverses històries històriesal seu Instagram en què ha agraït les mostres d'afecte dels seus seguidors. "Vull donar-vos les gràcies i sempre us les donaré. He passat una mala estona però ja estic molt millor", ha aclarit l'extriunfita, a més d'afegir que tots tenim "un cos 10", i que tothom és "preciós bonic" tal com és. L'exconcursant d'Operación Triunfo assegura que tornarà a pujar la foto, encara que confessa que encara no sap quan. 

               Segueix Extra  a Facebook

     

       

                      

Notícies relacionades