FITXATGE

Leticia Sabater accepta actuar a l'inventat Sant Esteve de les Roures

La 'Conselleria de Cultura', en mans de la CUP de la localitat fictícia, demana a la cantant que vagi a "ballar el Tukutú a la festa major del poble"

asset-4354224videoclip-tukut alta

asset-4354224videoclip-tukut alta

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La cantant Leticia Sabater ha respost favorablement a una oferta del poble fictici -que només existeix a les xarxes socials i que va sorgir arran d'una invenció de la Guàrdia Civil en un informe per explicar la violència de l'1-O al Suprem- per actuar al municipi.

La presumpta Conselleria de Cultura Conselleria de Culturade la localitat ha preguntat a través de Twitter a l'artista si estaria disposada a anar a Sant Esteve de les Roures a "ballar el Tukutú a la festa major del nostre poble".

A penes sis hores després, Sabater ha respost que estaria "encantada" de fer-ho, sempre que se li comuniqui la data de la festa major fantasma per comprovar la seva disponibilitat.

El compte Xuxes i coca de Sant Esteve de les Roures s'ha mostrat encantat amb la iniciativa de la seva Conselleria de Cultura i hi ha vist una oportunitat perquè Sabater promocioni el poble: "Ens encantaria!! Així podries promocionar el nostre poble!!".

Unes hores després, la cantant ha decidit unir-se a la llista de seguidors de Twitter de la falsa CUP de Sant Esteve de les Roures, que és qui s'ha adjudicat a Twitter la regidoria del municipi.

Notícies relacionades

Leticia Sabater està en plena promoció del seu Tukutú, un twerking per ballar "culito con culito, colita con colita" que pretén situar a la llista de grans èxits d'aquest estiu.

Videoclip ’Tukutú’, que Leticia Sabater postula perquè sigui cançó de l’estiu 2018. / YOUTUBE

Segueix l'Extra a Facebook