Tretze camioners col·loquen els seus vehicles per evitar un suïcidi als EUA

Els furgons s'han situat en fila per dissuadir un home que pretenia saltar des d'un pont elevat que travessava una autopista a Michigan

Un home que pretenia llançar-se d’un pont va convocar la solidaritat de diversos conductors, que van fer una barrera amb els seus vehicles per poder impedir-ho. / TRAN VAN/ YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts

Tretze camioners, amb ajuda de la Policia Estatal de Michigan (EUA), han creat una paret amb els seus vehicles a l'autopista I-696, a prop de la sortida de Coolidge, per evitar que un home se suïcidés saltant d'un pont elevat que travessava la carretera.

Un d'ells, Chris Harrison, que assegura haver format part d'aquesta barrera, ha assegurat que l'"heroic" acte s'ha produït aquest dimarts entre la una i les tres de la matinada (entre les set i les nou del matí hora espanyola), i que tot ha començat amb un camió.

La policia de Detroit (capital de l'estat de Michigan) ha compartit al seu compte de Twitter imatges del succés, i ha demanat a tothom que recordin que hi ha una línia telefònica disponible per ajudar les persones que tenen pensaments suïcides.

Segons Harrison, els policies que han respost a la trucada -que assegurava que hi havia un home a la passarel·la de l'autopista, amb intenció de saltar- han col·locat sis o set camions en fila al costat est de la carretera i han fet el mateix al costat oest.

Notícies relacionades

Finalment, el presumpte suïcida ha sigut convençut de no saltar i ha baixat del pont elevat.

Segueix Extra a Facebook